Питане за скоростни лодки - дали пречат?

Модератор: sapuna

Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Питане за скоростни лодки - дали пречат?

Мнение от oldman »

Колеги, ако някой колега обиколи язовира с пълна газ с глисираща лодка, дали има смисъл да се троли след това? Питането ми е провокирано от действителен случай! Лично оз смятам, че пречи и ако някой се познае от написаното - нека се позамисли, че язовирите не са само за негово собствено удоволствие!
Последно промяна от oldman на Пон Юни 11, 2007 9:08 am, променено общо 1 път.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

не мисля, че пречи, особено ако се карат такива лодки редовно... Все пак големите язовири са хиляди декари - 1-2 бързи лодки едва ли ще накар всичката риба в гьола да гладува...
А и този с моторницата, ако има поне малко възпитание, няма да се доближава на по-малко от 50м от рибарите...
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:twisted: :twisted: А па ако фърлиш и две - три бомби - е.. кефо :twisted: :twisted:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jdbc »

за бялата риба не знам, но преди малко гледах едно руско филмче и там водещия твърдеше, че вибрациите от мотора стимулирали кълването при щуката
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

случая с бялата риба май е от типа "На крива ракета Космоса й пречи"

По френски ТВ канал съм гледал как ловят в плавателен канал - корабите които минават са широки колкото 1/3 от канала - дали вдигат шум?
Troli

Мнение от Troli »

Евала,ти праим Тедо!Мноо точно му го,казаа на оногова! :wink: :D
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Значи, колегата се разходи над маршрута, по който се троли - в неделя. В събота хванах 6 риби. В неделя само две - допреди да мине колегата - после нищо. Той също тролеше по маршрута, но също не хвана нищо. Затова си мисля, че в случая попречи. Слагам 1 снимка от събота:
Изображение
Troli

Мнение от Troli »

Старче,ако бялата риба е гладна и мине твоя воблер близо до нея,просто ще удари със страшна злоба!Нема значение,какъв е воблеро!Извода е,че или рибите са били сити,или не си минал над тях! :wink: Аре,са бъди точен и си кажи от осем риби защо си снимал само една? :wink: Не съм по-велик от вас,просто тази година адски много ми връзва и винаги откривам рибите!Имам по-скапан сонар,но не го ползвам!Само ми пречи и дразни!Гледаш риби,риби,много риби а на въдицата-ничево! :wink: :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”