Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

48 часа екшън....;)
- Vesko1
- сериозен играч
48 часа екшън....;)
Здравейте колеги и приятели.
Яко съм скапан ,но все пак не мога да споделя с вас последните ни шаранджийски преживявания.
Събота...няма да ви занимавам с подготовката на един излет ,всеки шаранджия знае за какво иде реч.И така малко след 9ч тръгнахме към едно от нашите най красиви места ,които посещаваме от дълги години.Водоема си е див отвсякъде,без лодка не става.
Мястото ни посрещна с един страхотен пейзаж, и тихо и слънчево време.

Водата паднала яко,поне 30 метра по хоризонтала,но това не ни притесни,щяхме да спринтираме при всеки рън-хем тренировка ,хем адреналин.Избрахме със сонара мястото ,слажихме маркерите и почнахме тежката част-разпъване,палатки,правене на бивак и т.н

В 15 ч следобед ,всичко -стойки пръчки беше нанесено по петната,яки петна от суха царевица и....трябваше да бързаме ,щото почваше дербито Левски -ЦСКА.
Набързо салати,мезета и седнахме да гледаме.

Нашия любим отбор ЦСКА смаза Левски със страхотния резултат от 3-0,....и тогава викам на колегата..."Пич,забравихме нещо-памперси бре ,че имаме жълто от кеф"...той умря да се смее.

Есенния ден е къс,стана към 20ч,а ние все още нямахме пипане ,И ЗАТОВА СЕ ОТДАДОХМЕ НА РЕЛАКС-бира ,скара и всички останали убавини.

Рано сабале първия хубостник се озова в кепа-към 4 кила дивак

Колегата след малко изкара едно убаво унгарче и то към 5-те килца

...и до обяд това си остана.Обядвахме там и ...биричката леко ни омагьоса,колегата легна в палатката,аз се изпънах на стола да си дремна на въздух и тогава....пипипипипипипии...единия зумер ми припомни за какво съм тук.30-метров спринт по надолнището...засечка и нещо натежа.Огледах се -кепа на 5 м от мене.Ами сега?Виках виках ...но колегата си спеше дълбоко и не ме чу.Приближих се заднещком ,придърпах кепа с крака и го хванах.Вече беше въпрос на няколко минути в него да се озове ето този красив дивак

По едно време колегата се събуди и не можа да повярва ,че съм изкарал сам дивака.Вика ти се бъзикаш нещо.А аз на свой ред го избъзиках-КОЙТО спи -не хваща...
Това ни бяха за тоя ден 3-те риби и един изпуснах на 2м от брега се откачи,но грешката е моя-много яко го напънах .Последва известно затишие и после -буря....
Заковахме още 6 дивака в рамките на 12 часа,с различни размери-между 2 и 3 кила.Нямаше време много за снимане ,ама ето и няколко фотоса

Имаше и ето такива улови-не пожелавам на никого

Така завърши екстремния риболов-бърз и резултатен.

Наслука колеги!
Яко съм скапан ,но все пак не мога да споделя с вас последните ни шаранджийски преживявания.
Събота...няма да ви занимавам с подготовката на един излет ,всеки шаранджия знае за какво иде реч.И така малко след 9ч тръгнахме към едно от нашите най красиви места ,които посещаваме от дълги години.Водоема си е див отвсякъде,без лодка не става.
Мястото ни посрещна с един страхотен пейзаж, и тихо и слънчево време.

Водата паднала яко,поне 30 метра по хоризонтала,но това не ни притесни,щяхме да спринтираме при всеки рън-хем тренировка ,хем адреналин.Избрахме със сонара мястото ,слажихме маркерите и почнахме тежката част-разпъване,палатки,правене на бивак и т.н

В 15 ч следобед ,всичко -стойки пръчки беше нанесено по петната,яки петна от суха царевица и....трябваше да бързаме ,щото почваше дербито Левски -ЦСКА.
Набързо салати,мезета и седнахме да гледаме.

Нашия любим отбор ЦСКА смаза Левски със страхотния резултат от 3-0,....и тогава викам на колегата..."Пич,забравихме нещо-памперси бре ,че имаме жълто от кеф"...той умря да се смее.

Есенния ден е къс,стана към 20ч,а ние все още нямахме пипане ,И ЗАТОВА СЕ ОТДАДОХМЕ НА РЕЛАКС-бира ,скара и всички останали убавини.

Рано сабале първия хубостник се озова в кепа-към 4 кила дивак

Колегата след малко изкара едно убаво унгарче и то към 5-те килца

...и до обяд това си остана.Обядвахме там и ...биричката леко ни омагьоса,колегата легна в палатката,аз се изпънах на стола да си дремна на въздух и тогава....пипипипипипипии...единия зумер ми припомни за какво съм тук.30-метров спринт по надолнището...засечка и нещо натежа.Огледах се -кепа на 5 м от мене.Ами сега?Виках виках ...но колегата си спеше дълбоко и не ме чу.Приближих се заднещком ,придърпах кепа с крака и го хванах.Вече беше въпрос на няколко минути в него да се озове ето този красив дивак

По едно време колегата се събуди и не можа да повярва ,че съм изкарал сам дивака.Вика ти се бъзикаш нещо.А аз на свой ред го избъзиках-КОЙТО спи -не хваща...

Това ни бяха за тоя ден 3-те риби и един изпуснах на 2м от брега се откачи,но грешката е моя-много яко го напънах .Последва известно затишие и после -буря....
Заковахме още 6 дивака в рамките на 12 часа,с различни размери-между 2 и 3 кила.Нямаше време много за снимане ,ама ето и няколко фотоса

Имаше и ето такива улови-не пожелавам на никого

Така завърши екстремния риболов-бърз и резултатен.

Наслука колеги!
Последно промяна от Vesko1 на Пон Окт 21, 2013 8:57 pm, променено общо 2 пъти.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Re: 48 часа екшън....;)
Вървяло ви е щото ЦСКА,този велик отбор победи.Иначе евала за приятните изживявания от мача и риболова. 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Веско отново......
- Прикачени файлове
-
- images.jpg (7.9 KiB) Преглеждано 3947 пъти
- Vesko1
- сериозен играч
Краси,това ми бяха последните шаранджийски нощувки за този сезон.Няма да имам повече възможност и се радвам че имаше да покажа и някоя риба,а не само пейзажи.Красимир Атанасов написа:Веско отново......
Чакаме и от теб скоро нещо да прочетем.Наслука Краси!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Веднага бих тръгнал с вас "На риба",даже нема и да спим,докато вие спите!

А тези ми ги пращай спокойно по Еконт,да не ти досаждат,язе че ги оправим,нема да гъкнат дорде не станат червени и от ЦСКА,после вадим сините лайна и са готови за консумация с майонеза и черен пипер!
Уффф,размечтах се,но поне за 3:0 съм сигурен,че не сънувам как се вадят толко раци за 6 минути!
Това бие рекорда срещу Байерн-Мюнхен-3:0 за 15минути с Ради Здравков,Тройчо Младенов и Спас Джевизов,бех на стадиона и още роним сълзи от спомени.....! 

А тези ми ги пращай спокойно по Еконт,да не ти досаждат,язе че ги оправим,нема да гъкнат дорде не станат червени и от ЦСКА,после вадим сините лайна и са готови за консумация с майонеза и черен пипер!

Много красив залив и чудесни риби. Знаете си вие как да ги оправите тия работи! 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- трапера
- сериозен играч
Поздравления за успешния излет
Наистина много е красиво там, където и да е
Ама ако си беше довършил проекта с караванката, нямаше да тръбиш, че е последен излет
Сигурен съм, че ще пуснеш още един рапорт до края на годината

Наистина много е красиво там, където и да е

Ама ако си беше довършил проекта с караванката, нямаше да тръбиш, че е последен излет

Сигурен съм, че ще пуснеш още един рапорт до края на годината

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Евала - както винаги представяне на високо ниво - майстори сте на спорта
Перфектен излет - мястото е много красиво и секретно, за рибите да не говорим
Поздрави

Поздрави

- antivik
- кандидат преподавател
Авала бе Весе, те това си е било риболов с елемент от екстремните спортове
. Като ги знам как се ронят тези брегове и като гледам кат сте опнали лагера и стойките
.
То т`ва....ка не сте се изтъркаляли до стойката при някое пищене
.
Инак екстра шарандаци сте напипали.

То т`ва....ка не сте се изтъркаляли до стойката при някое пищене

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
За караванката....не можах да намеря читаво ремарке под 500лв.Вече не могат да се регистрират нови дагоеба,само с фабричен ВИН.А и там където бяхме ,няма как да се свали,правят се 2 курса с лодката за багажа.Тя е приложима единствено на нулата ,а там сега е педя вода.трапера написа: Ама ако си беше довършил проекта с караванката, нямаше да тръбиш, че е последен излет![]()
Сигурен съм, че ще пуснеш още един рапорт до края на годината![]()
![]()
![]()
Начи Вик ,повече от час правих с лопатката стъпала,укрепих ти с камъчета.да не се ронят.Ако ме беше видял някой щеше да каже -тоя луд е от "пътно поддържане"...antivik написа:Авала бе Весе, те това си е било риболов с елемент от екстремните спортове. Като ги знам как се ронят тези брегове и като гледам кат сте опнали лагера и стойките
.
То т`ва....ка не сте се изтъркаляли до стойката при някое пищене.

Тези гадове,са се размножили в небивали размери.Пробвах 2 съвсем сухи царевици пробити с бургия на косъм...след половин час на куката нямаше нищо,а силиконовия косъм беше изяден до половината.Хвърлихме няколко останали мръвки от барбекюто във водата-след 15 минути се събраха над 100 рака да ги глозгат.Лошото е че уредите с които се хващат раците са забранени...нямат и естествени врагове освен сома.Troli Rapala написа: А тези ми ги пращай спокойно по Еконт,да не ти досаждат,язе че ги оправим,нема да гъкнат дорде не станат червени и от ЦСКА,после вадим сините лайна и са готови за консумация с майонеза и черен пипер!![]()
Нема отърване от тях и по лошо ще става....ядат хайвера на рибите ,гадовете мръсни.

- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
Бре , Веско, много добро представяне...Не съм ходил на това място поне 8-9 години , пък то ей го на как се отплаща.Иначе голям купон сте спретнали. Живи и здрави!!
Христо - наслука на всички
Красива работа!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Браво Веско!Перфектен риболов и отлична компания.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Веско , твойте излети на диво винаги са ми били много приятни за разглеждане , а и все имаш с какво да се похвалиш.
Ще споделиш ли с TV-то как си след цифровизацията , понеже и аз имам подобно и не съм го пускал от доста време , но си мисля , че няма да работи без декодер
Ще споделиш ли с TV-то как си след цифровизацията , понеже и аз имам подобно и не съм го пускал от доста време , но си мисля , че няма да работи без декодер