Яз. Кастел - няма такъв кеф!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Яз. Кастел - няма такъв кеф!!!

Мнение от rikosheth »

Я сега да видите докато някои се веселите групово на Жребчево аз, Камен и Ради каква я свършихме и как се "мъчихме" из Севлиевския край :wink:
Всичко започна в петък след работа така...
Изображение
..и после бримчимммм 300 км из БГ.
Изображение Изображение
Пристигнахме на яз. Кастел надвечер и имахме време колкото да огледаме района, да изберем място и да разтоварим цирка.
Трябва да кажа , че бяхме изключително сърдечно посрещнати от собственика Ицо(искренно му завидях на тоя пич)...обясни ни човека това онова за язовирчето а именно:
Площ около 25 дка; бунгала(срещу предварителна резервация), възможности за нощуване на палатка повече от удобни, ток, вода, подходящи места, хамаци и масички и пейки от пънове под дебели сенки; преобладаваща риба шаран и амур; условията - еденична риба над 5кг задължетилно се пуска, другата се плаща по някакви цени(не съм се интересувал какви), такса за риболов 7 лв за 3 пръчки а всяка следваща по левче... студена бира, безалкохолно и кафе на място срещу зашлащане.
Та така... въведени в обстановката и очаровани от язовирчето намяткахме въдиците в тъмното, колкото да не стоят на брега и седнахме на сладка приказка, в която се включи и домакина. Ей го на..нищим шаранджийски техники и тактики.
Изображение
...и вечерта си премина кротко и блаженно, като между другото с първото си хвърляне(с уплетен връх :oops: ) успях да закача и изкарам(за негов късмет) едно шаранче с пружина в устата + топка влакно + монтаж с плувка... голям мармалад :evil:
Ето го и утрото (отразено в нескопосан мой опит за снимки)
Изображение Изображение
Изображение Изображение
Ето я и "торбата с хитрините"... :wink:
Изображение
...и монтажите
Изображение
Продължавам телеграфно , че съм уморен :(
Времето в събота през деня....
Изображение
...и от време на време така...
Изображение
...а вечерта майсторите на скарата..
Изображение Изображение
... и на софрата :wink:
Изображение Изображение
В неделя по обед решихме да събираме леко циганията а ето го и улова - дребни шаранчета
Изображение
които бяха...
Изображение
Изображение Изображение
Изображение Изображение
И така доволни макар и да не хванахме едри риби( а такива определено имаше) напуснахме яз. Кастел и Севлиевския край.
Изображение Изображение
Край!!! ...ама не съвсем, пак ще отидем :wink:
Специални благодарности на daniel_g , който ми помогна с много полезна и точна предварителна информация за района...благодаря ти пич! :smt023
Благодаря и на Иво(охраната на язовира) за гостоприемното отношение и огромни благодарности на Ицо, че е направил това красиво място....страхотно си изкарахме! :prayer:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Супер , Браво :lol:
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt023 :smt023 :smt023 Rikosheth, твоята риболовна група е супер, за мен вие сте величия в риболова и най вече в Купонинга! Всеки твой излет може да бъде изживян от нас!!! Да живее интернета и цифровото фото :wink: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Групата не е моя...АД-то е с равно участие и право на глас :oops: :oops: :oops: Набираме и още акционери :roll: :wink:
Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Скоро ще се ходи там :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

Браво! Голяма красота там бе! :smt023
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Както винаги добре си карате вашата компания.Евала за хубавия риболов и хубавите снимки.Водоема е доста красив и ще трябва да го посетя.Питам се тези над 5 кг.дали ги има или са мит.Успех :wink:
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

snegk, има ги и съвсем не са малко. само ми е интересно кво ще стане в момента в който всички риби бъдат боцкани поне веднъж, и дали изобщо ще стане нещо..?
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Такаааа,едно мнение на един от изпълнителните директори на АД-то,защото всички сме директори :lol: Побръмчахме из Севлиевския тараф,купона беше невероятен.Сега малко по сериозно,за тези които ще ходят на Кастел.Събота и неделя се събират и други рибари на ей този бряг
Изображение
Там доло-горе ви се намират дънните,и има шанс да ви закачат/на мен ми се случи/Отнасяйте се добре с рибата,защото Иво пазача може да ви я провери и ако е наранена да си я купите,не се гледа с добро око на ловящи с пружини с по4-5куки.Мястото е много добро за мач и щекарски риболовНа тези дървера едно момче с мач отрази няколко 2,5-3килограмови риби :wink:
Изображение
Надявам се да сме били изчерпателни.Ето и две клипчета:
http://s164.photobucket.com/albums/u28/ ... 0001-1.flv
http://s164.photobucket.com/albums/u28/ ... 0002-1.flv
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

ggbg написа:snegk, има ги и съвсем не са малко. само ми е интересно кво ще стане в момента в който всички риби бъдат боцкани поне веднъж, и дали изобщо ще стане нещо..?
Нищо и няма aко се ползва дезинфектант(струва 3-4 лв) за третиране на наранявания по рибата...най много да захитрее и да се лови по трудно! :wink:
А че има риби над 5 кг гарантирам...ако не шаран да не хвана до края на живота си! :shock:
Изображение
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

:smt038 :smt038 :smt038 Браво много се радвам че сте си изкарали страхотно момчета. Нали за тва е най-вече риболова. Приятно изкарване сред природата с добри приятели ;)
Ако мога с нещо друго да помогна за в бъдеще, ICQ-kaite i Skype-vaite :smt023
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

най после някой да изпита удоволвтвието което изпитваме ние тук дето сме близо до това язовирче.браво колеги добър излет и приятна почивка сте направили
Team Filstar-Bobi Fisher
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

s_v_e написа:най после някой да изпита удоволвтвието което изпитваме ние тук дето сме близо до това язовирче.браво колеги добър излет и приятна почивка сте направили
На вас пък как ви завиждам за това язовирче...ма то немога да съм близо до всички красиви места на които ми се лови :wink:
Да сега излет и почивка, следващия път като дойдем се надяваме и добър риболов да направим!
Благодаря на всички за добрите думи и пожеланията!
П.П. М/у другото тия дни Ицо (собственика) е пернал една дясятка, както той каза като се чухме в неделя ..."съвсем неочаквано браточка"! :wink:
Дали е толкова неочаквано а?! :roll: :lol:
Изображение
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Ей го на:
Изображение
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА