предпазен спрей
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
предпазен спрей
Здравейте колеги.В интернет попаднах на един предпазен спрей на престън Joint Restorer, с който се пръскат снадките на щеката.Някой от вас ползвал ли го е и какво ви е мнението за този продукт 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: предпазен спрей
Здравейте,
ето какво е написал колегата Георги Кръстев за този спрей: http://blog.filstar.com/%D0%B3%D1%80%D0 ... %BA%D0%B0/
ето какво е написал колегата Георги Кръстев за този спрей: http://blog.filstar.com/%D0%B3%D1%80%D0 ... %BA%D0%B0/
Алекси Николов
ЕЛКО ЕООД
електроинструменти -Makita, Festool, Laserliner
http://www.elko.bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
ЕЛКО ЕООД
електроинструменти -Makita, Festool, Laserliner
http://www.elko.bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Ми не виждам какво пречи...
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Материала на колегата Кръстев/здрасти Жоре
/е за износени части/колена/ по снадките.За да се предотврати това износване иска след всеки риболов добро почистване на щеката/уипа/ и напръскване с тефлонов спрей.Такива има на различни фирми аз използвам на Сенсас и Мавър.
Тефлона предпазва от износване без да има някакви негативи от нанасянето му.За износени колена се използва графитен/карбонов/ спрей,но внимателно с него и след намокряне става мазало-пуска яка чернилка.Тефлонови спрейове има във всички големи строителни хипер- маркети,цените им варират между 10-12лв, на Сенсас е около 22лв.При интензивно използване на щеката един спрей стига за един сезон.И на всички нови модели щеки снадките им са подсилени и износоустойчиви,но това не значи,че не може да се подсигурите с тефлона.

Тефлона предпазва от износване без да има някакви негативи от нанасянето му.За износени колена се използва графитен/карбонов/ спрей,но внимателно с него и след намокряне става мазало-пуска яка чернилка.Тефлонови спрейове има във всички големи строителни хипер- маркети,цените им варират между 10-12лв, на Сенсас е около 22лв.При интензивно използване на щеката един спрей стига за един сезон.И на всички нови модели щеки снадките им са подсилени и износоустойчиви,но това не значи,че не може да се подсигурите с тефлона.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- SammY
- фен клуб-скобар
Някой ще каже ли колко време се чака да съхне въдицата след като е обработена с тефлонов спрей ? На слънце или на сянка е по добре да съхне ?
Понеже в моя град специализиран спрей не намерих си взех от железарията тефлонов спрей MotoTIP
Напръсках само колената който най-често се разглобяват , но се УЛЯХ
Коригирах нещата с едно парцалче , но сега не иска да побелее , а отначалото още докато пръсках леко побеля , но като зайграх парчето сега стой , като мазно
Някой препатил нека ме информира да чакам ли да съхне или да го изчистя и да повтарям процедурата ?
Понеже в моя град специализиран спрей не намерих си взех от железарията тефлонов спрей MotoTIP

Някой препатил нека ме информира да чакам ли да съхне или да го изчистя и да повтарям процедурата ?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
за няколко минути е готов. Нека да са 10-15, примерно.
Това за риболовните марки, този не съм го ползвал.
Не пръскай дебело, бели се, цапа и няма смисъл, освен ако снадките ти не са много разбити.
Това за риболовните марки, този не съм го ползвал.
Не пръскай дебело, бели се, цапа и няма смисъл, освен ако снадките ти не са много разбити.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- SammY
- фен клуб-скобар
Ясно , значи си имам спрей който не върши работа
Сега трябва да намеря начин да го изчистя хубаво и да си поръчам истински спрей
Щеката е нова и не е с разбрицани колена 

Ако не разводнявам темата,какво ви е мнението за използването им при директните-има ли смисъл,проблеми със зклинвания на колената и др.такива.Първия ми директен е много зле и все съм се чудил дали да не го поосвежа ?:)
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Бачо,той че е освежен е така,ама питането ми има сантиментална стойностБачо Илия написа:Стар директен, най-добре се "освежава" с нов директен...![]()
![]()

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ