Стойки за въдици за тролинг - какви и от къде ?

Модератор: sapuna

Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Стойки за въдици за тролинг - какви и от къде ?

Мнение от jdbc »

Привет колеги, кажете къде продават стойки за въдици които могат да се монтират на лодка ? Искам стойка която може да се монтира и демонтира лесно на лодката, не такава която да е постоянно закрепена с винтове. Мислех си за нещо от сорта:
http://www.filstar.com/products/uploads ... hiroka.jpg ... други не намерих ... дали за читави тези ?
Споделете кой какви стойки ползва моля ;)
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Мойте ги направих от неръждаема тръба ф35 изрязани под ъгъл така че лесно да се поставя и вади пръчката,хванати са с болт ф14 към борда с перчата гайка,монтирането и отнема не повече от 2минути.
Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jdbc »

Да разбирам ли, че болта минава през дупка в борда ? Може ли снимка, ако не те затруднявам ?
... дупченето на борда е неприемливо щото лодката не е моя
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

При мене болта минава през борда,но има вариант да ги направиш под формата на стяга нещо подобно на тези дърводелските ако не ти се дупчи борда,аз същите дупки ги ползвам и за гребла когато ми се наложи най добре е да ги видищ на место,на много колеги и хареса това изпълнение на стойките и захвата,тел.ми е 0885205705 ако имаш желание да ги видиш се обади.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

С Поборников ползваме май една и съща система , аз я ползвам от много години ,няма проблем. Според мен вътрешния диаметър на тръбата трябва да е максимално близък с диаметъра на въдицата , в моя случай дръжката влиза плътно ..

Изображение
На платено не одим !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”