Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

До варненските лодкари
Модератор: nkolev66
До варненските лодкари
Предполагам, че познавате всяка педя на варненската акватория.
Почнах един курс и ми трябват места леснодостъпни с кола (т.е. колата почти на плажа) и с малко гребане с гумена ладка да се стигне до места с дълбочина около 10 м и желателно каменист грунт.
Каква е дълбочината пред Евксиноград? Там преди време съм ходил за кая с дървена лодка, но беше отдавна и нямам никакви спомени за дълбочината.
Почнах един курс и ми трябват места леснодостъпни с кола (т.е. колата почти на плажа) и с малко гребане с гумена ладка да се стигне до места с дълбочина около 10 м и желателно каменист грунт.
Каква е дълбочината пред Евксиноград? Там преди време съм ходил за кая с дървена лодка, но беше отдавна и нямам никакви спомени за дълбочината.
-
- новобранец
Подходящо място е на Почивка, там къдвто започва крайбрежната алея до 4 буна. Подходящо е за автомобил, има място за паркиране. плажа е на 10 метра. Тази събота съм намислил да ходя там за кая с гумена лодка и търся някой да ме закара. Имам сонар, така че лесно ще намерим каменисто дъно и дълбочина 10 метра. Телефона ми е 0886 87 02 09.
Последно промяна от IvanStoyanov на Сря Юни 13, 2007 11:54 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
ако си ходил на Ветеран (след Галата), след като се отбиеш от главния път (за Черноморец, Паша дере) и слезнеш надолу по завоите, точно там дето свършва баира вместо да продължиш завиваш в дясно (не към плажа на Ветеран ами обратно) покрай едни бунгала около 600-700м. пътя стига до едно кръгово в центъра на което има симпатично капанче. след капанчето е черен път към 150-200 слизащ буквално до малко плажче с буна от бетонни траверси (рибарско селище) там условията са точно такива каквито търсиш, чистичко е и риба има 

...когато няма риба, и жабата е рак...