Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз. Доспат?
Модератор: Paublo_Eskobar
яз. Доспат?
Здравейте колеги,
Планирам да изкарам следващия уикенд на Доспат в района на Сърница. С много добри спомени съм от бунгалата Ива през лятото и мисля да пробвам как е на есен. Някой има ли прясна информация за риболова по тези места? Не разполагам с лодка. Имам ли шанс за пъстърва по заливите или да я търся на вътре?
Планирам да изкарам следващия уикенд на Доспат в района на Сърница. С много добри спомени съм от бунгалата Ива през лятото и мисля да пробвам как е на есен. Някой има ли прясна информация за риболова по тези места? Не разполагам с лодка. Имам ли шанс за пъстърва по заливите или да я търся на вътре?
- Don4o_62
- учете се от него
Re: яз. Доспат?
Според мен рибата почва да се групира към по дълбокото,бунгалата на Сомат след стената са също много добри,народни цени,и е чисто най вече,има и кей за ловене,сянки и т.н.
късна есен излизаха много добри костури на рибе,и чат пат някоя пъстърва на пружина с бял
късна есен излизаха много добри костури на рибе,и чат пат някоя пъстърва на пружина с бял
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- msotiroff
- фен клуб-скобар
Шанс за пъстърва има по заливите м/у круша и бърдуче. До миналата седмица излизаха добри американки и в близост до водната база преди Доспат. Пружина с кус-кус, повод около 1,5м и зелена паста или бял червей на куката. В момента има забрана за улов на балканска пъстърва, но американка може да се лови, а на доспат е предимно такава...
Благодаря за информацията! А с костура как седят нещата в момента?
ловят се уклей бабушки костури и тук таме някоя пъстърва иначе костурите са едри
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Ааа много уважавам доспатски костурslayder написа:Щом има пъстърва,за какво ти е този костур?

- Vid
- кандидат преподавател
Не зная сега какво излиза на язовира, но бих ти препоръчал този комплекс в Сърница http://romantika-bg.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Na dospat ima iztarvana satka ot 1 sedmica i dava dovolno pusturva...Nasluka!!!
drun drun napulnete hotelitearmani874 написа:Na dospat ima iztarvana satka ot 1 sedmica i dava dovolno pusturva...Nasluka!!!

Хайде скъпи Съфорумци да повдигнем тази тема !!!
някой ако е бил скоро да сподели инфо , знам че някой е ходил , да не се стиска деееее..........
някой ако е бил скоро да сподели инфо , знам че някой е ходил , да не се стиска деееее..........
Re: яз. !Доспат?
На Доспат риба няма.След като хванах няколко дребни костурчета,обиколих от скука колегите.Оказа се,че съм най-добрия!На тролинг,същата работа
kamak61 написа:На Доспат риба няма.След като хванах няколко дребни костурчета,обиколих от скука колегите.Оказа се,че съм най-добрия!На тролинг,същата работа
Добре е че си мислиш,че си най-добрия!Но на Доспат си се хваща по 3-4 хубави пъстърви на ден а за мирна риба като каракуда и червеноперка да не говорим!
- mblagoev
- научил се да хвърля
Миналия уикенд бях там. Резултат: 2 каракуди по 400-500 гр. за цялото време - хванати на дъно, на торен червей. Пробвахме и за пъстърва - никакъв резултат, никакво пипане. Един младеж мина покрай нас и каза, че хващал костур на рибка, но така и не опитахме.
Можеше да пробвате на булдо и жива рибка рано сутрин за пъстърва!