Относно темата - Как да се коментира подобно нещо.......

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Относно темата - Как да се коментира подобно нещо.......

Мнение от barutchiata © »

Гледам голяма тема се беше оформила! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Нападки, обиди, псувни, някой от които много просташки и злобни. Всъщност видях няколко човека да нападат друг, само защото той с приятели е хванал много риба и я е прибрал. Първо действието се развива в друга държава в която съдници могат да бъдат само контролните органи там.Тука всички се правят на големи моралисти, ама сигурно единици могат да си сложат ръка на сърцето и да си признаят те какви ги вършат. Изключвам аджамиите които не са малко и токова риба и с такива размери са виждали само в магазина. Второ, 7 човека ако имат право да хванат и задържат за себе си по 3 риби на ден, то за 4 дена спокойно са хванали 84 риби. Не коментирам морални възгледи и разбирания, коментирам какво разрешава закона. Кой крив, кой прав не знам, но не се чудете защо ви отговаря по тоя начин. Каквото почукало такова се обадило. И мен някой да ме псува и обижда с предполагаеми разкази по картинка, и аз ще го нахраня, както и всеки един от вас ще го направи в своя защита.
Колкото до това кой какво яде сме го обсъждали много пъти и нека да е ясно, че всеки има право да прави това което му харесва, стига да не е в разрез със законите. Който иска да си купува риба от магазина хранена с дрожди и какви ли не съмнителни съставки, а някой път и от явни бракониери ортаци на собствениците на такива магазини :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , който иска и може да си я лови от реката си е негово право и възгледи. А който иска да си метка вратни пържоли. :wink:
За Никола искам да кажа, че от близо година не е модератор, тъй като при последните промени нямаше свободни раздели и той остана в екипа на модераторите, но нямаше раздел в който да модерира. Или с други думи пишеше, че е модератор, но не беше. Сега съм коригирал нещата и не защото е направил нещо нередно, а защото така е редно. В интерес на истината това момче е свършило доста работа за форума отделяйки си от времето, но това надали някой ще го разбере. И още нещо да кажа докато не са тръгнали предполагаеми разкази и догадки. Никола не го познавам лично, но това не ми пречи някой ден да се запозная с него и да отидем на риба.
Моята работа е да се грижа за реда във форума, а не да съдя хората защо ловят така или иначе, защо пускат или не пускат рибата. Работата ми е да наказвам всеки който нарушава правилата на форума за да има някакъв ред. В случая с тая клюкарска тема, видяна от нам къде си и постната тука за да се покажем колко сме морални и да охулим някой друг, за мене е нищо ново под слънцето. 28 години съм фризьор и съм се наслушал и нагледал на женски истории и интрижки по салоните, как си пържат мъжете и как си го ....
Обаче батковци в теа форуми се окажа, че е в пъти по-интригантско, отколкото при жените. По страшно от мъжката курва няма.... да знаете така е.

Искам да се знае, че всеки взел участие във темата със обиди и псувни ще има бан. Живи здрави, ходете повече nariba, ако и хващате ще е супер . Скачането от сайт в сайт и клюките не са мъжки работи. Успех.
playback
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Относно темата - Как да се коментира подобно нещо.......

Мнение от playback »

Браво barutchiata, щом мисленето на модераторите е такова и одобрявате подобна касапщина и месарщина, не знам какво въобще си губя времето да влизам и да чета този форум. Жалко, наистина жалко, мислех си че няма трезво мислещ рибар който да не се е погнусил от снимките на Никола. Както винаги съм се лъгал, докъде може да стигне българската наглост и арогантност.

Жив и здрав да си, и с чисто сърце може да ми сложиш бан и на мен, дано се почувстваш по-добре !
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Значи искаш да кажеш че

1. Подкрепяш подобно поведение

и

2. Никола ще бъде с бан, защото псуваше и обиждаше(не че това ще го спре да касапи), както и хората които са се държали по подобен начин?

И не е въпроса дали е законово или не, а колко е етично подобно поведение и какъв пример дава. Утре и аз мога да отида да шибна тока и мрежите, да се снимам с пръчката до рибите и да кажа 5 дена 10 човека бяхме и тия 1500 кг са си законови.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Не си прав баце да знаеш!!!
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
pitcha
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pitcha »

Подкрепям администратора.
Ако правилно съм разбрал, де.

Не трябва да се използват обидни думи - за да не се нарани тънката чувствителност на тия лесно раними души. И после да трябва да отговарят по начин, който ги наранява още повече. С отдавна забравени думи от иначе богатия им речник.

Това е записано в правилата и трябва да се спазва! Е, има и други правила – така наречените морално-етични, но не може да се спазва всичко, я.

Обаче никой не пречи да ги коментирате. Просто споделяте своето неодобрение без обидни думи – и толкоз.
Тогава и те ще трябва да отговорят без обиди, че не са съгласни с вашето мнение – има доста такива примери в излетите.

Ако правилно съм разбрал, но може и да не съм.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

playback написа:Браво barutchiata, щом мисленето на модераторите е такова и одобрявате подобна касапщина и месарщина, не знам какво въобще си губя времето да влизам и да чета този форум. Жалко, наистина жалко, мислех си че няма трезво мислещ рибар който да не се е погнусил от снимките на Никола. Както винаги съм се лъгал, докъде може да стигне българската наглост и арогантност.

Жив и здрав да си, и с чисто сърце може да ми сложиш бан и на мен, дано се почувстваш по-добре !

Значи много ви моля, не говорете в множествено число. Слагането на всички под един знаменател е редно.

Явно понятието ти за бан е много грешно. Бана се слага при грубо незачитане правилата на форум.
Д.Граховски написа:Значи искаш да кажеш че

1. Подкрепяш подобно поведение

и

2. Никола ще бъде с бан, защото псуваше и обиждаше(не че това ще го спре да касапи), както и хората които са се държали по подобен начин?

И не е въпроса дали е законово или не, а колко е етично подобно поведение и какъв пример дава. Утре и аз мога да отида да шибна тока и мрежите, да се снимам с пръчката до рибите и да кажа 5 дена 10 човека бяхме и тия 1500 кг са си законови.
Не е моя работа да давам уроци по етика, още по малко във форума зад клавиатурата. Това се прави на реката с личен пример. За останалото са хипотези и догадки, а ако няма факти си е клевета. Ако имаш такива давай, ако ли не, си е злепоставяне.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Красимир Атанасов написа:Не си прав баце да знаеш!!!

Не съм прав, за кое?
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

само на късо да кажа...а за повече ке се произнеса покъсно.
Никой не съм псувал на форума....вие само правите копи паист на фб реакции от мене на тежки псувни и обиди и ги поствате тук.Що не постнете там как мене ме плюят и пцуят?
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

стига хулихме човека мисля че повече няма да се случи това :wink:
Изображение

The Best
Аватар
del71
новобранец
новобранец

Мнение от del71 »

plamii написа:стига хулихме човека мисля че повече няма да се случи това :wink:
Да се случи кое? - Да се качват снимки на "истината" в ФБ и да се копи-пеист тук ли? Или пък въпросните "величия" които са за пример, ще се останат добър пример за младите съфорумци.

Относно изказването на Администратора: Разбирам че има правила, но да не забравяме че и форум трябва да е за пример..... а добре се виждаше какъв е примера.
Последно промяна от del71 на Нед Ное 03, 2013 9:11 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Никола, в темата плямпа бая грубо, ама както и да е.
Аз подкрепям барутчията по темата за обидите, прав е, така не се решава нищо.Също така не съм казал че Никола е бил с мрежи, просто дадох пример.

За това че го подкрепяш в тази постъпка обаче ме губиш.
Ако трябва да погледнем от гледна точка на закона, някой колеги занимаващи се със зарибяване са нарушители (ако нямат разрешение разбира се), което обаче е красив акт и не се осъжда,а друг който избива огромно количество риба, ама е в нормата защото е бил еди-колко си дни не е нарушител (пак според закона), ама дефакто това не е ли чиста месарщина както му викаме ние?

И пак, така или иначе сме тръгнали да гледаме писаните закони, в предишната тема имаше и маломерни риби. А сега кажи ми правилно ли е според закона това?

И нали тук във форума такива снимки и деяния се осъждат жестоко, или зависи от човека?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

barutchiata © написа:
Красимир Атанасов написа:Не си прав баце да знаеш!!!

Не съм прав, за кое?
Първо действието се развива в друга държава
В един съюз сме!!!
Второ, 7 човека ако имат право да хванат и задържат за себе си по 3 риби на ден, то за 4 дена спокойно са хванали 84 риби.
Как се съхранява риба 4 дена,на дива река в която човек никога не е стъпвал :?:
Само не ми казвайте в живарник.
В случая с тая клюкарска тема, видяна от нам къде си и постната тука
Видях много от продължението на снимките на които той беше пускал репортажи и ние му викахме браво.
И ако беше пуснал пак една тема с две,три или пет щуки ние пак щяхме да сме мъгла и да викаме колко е велик.

Но не коментирам повече,защото за мен лично таз тема си е за протектор на БРАКОНИЕРА и бан ще взема аз вместо него.

Живи и здрави,може лови ние аджамиите ще викаме браво.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Д.Граховски написа: ....И нали тук във форума такива снимки и деяния се осъждат жестоко, или зависи от човека?
Се осъждат колега,ако сам си ги поствам на форума,а не Вие да ги крадете от други места и да поствате тук....Казах ти еден път ,маломерките беха умрели а и дали са маломерки не ги мерихме ...повероятно е да са над 35 см отколко да не са....но това не е важно.А ако сакаш да видиш и яз как ударам върху закона и как многократно зарибявам язовирите у нас с гръцка щука,което е забранено разбира се......само дай си желание...има достатъчно и снимков и видео материял,.....ама вас това не ве интересува .Вие удрихте на зла крв само!
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gochev86 »

"No comment"

Няма смисъл просто от повече.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Вярно е, че имаше псувни и злобни коментари, даже някъде прозираше и завист, което е тъпо!
Обаче снимките си бяха турбо месарски и възмущението е оправдано! За нормалните рибари Гърция не е чужда държава за чието рибно богатство не ни пука, а ЕС и удобна наша риболовна дестинация.
Последно промяна от naskobo на Нед Ное 03, 2013 10:45 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Заключено

Обратно към “Съобщения”