Така мисля

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Така мисля

Мнение от Виктор71 »

здравейте колеги . не се сдържах и затова пиша за човешката простотиа и завист .чета си аз из форумите и кво да видя .колега от fishing маниа плюе по риболова на жребчево .даже сложил темата в бракониери . направо луднах ипонеже не мисля така пиша тук. според мене кво като е хванато риба и е взета. като рибата е добра що единпът да не си явземе човек може и два трипати разбирасе .тоя бухал от перник дето е писал сигурно е бръмнал от яд ама граовец кво да го правиш . та така излях си гнева пък който разбрал разбрал .само парили ще харчим .щото на мене нещо не ми се връзва.

Така мисля аз
Бъдете здрави за риболов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Всеки има право да изразява личното се мнение където и както иска :shock: Старите хора са казали акъл и мензис не дойдат ли на време ..... не ги чакай! То по форумите горе-долу народа е един и същи и всичко се знае ........ А на Жребчево се запознахме с колегата Емо от перник който е истински риболовец и готин човек ..... и затова кой от къде е не определя умствения багаж! 8) Здраве да има ..... и риба ще има :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Според мен всеки сам си преценява какво да прави, как да лови, колко да инвестира, как да процедира в различните ситуации. Никой на мен не ми е платил билета или ми е купил въдиците за да ми казва каква риба да хващам и да вземам.
Така, че според мен, това са постове пуснати в изблици на завист. И че няма какво друго да напишат и да се похвалят и давай да критикуват, че най-лесно !!!
Аватар
kal4ev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Така мисля

Мнение от kal4ev »

какъв е проблема ако рибата е в нормата,и количеството е в рамките на разумното?!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Не им обръщайте внимание!Келешата с каракудите няма какво друго да правят,освен да се оплакват или завиждат.Грешката на повечето от Вас/колеги от нашия форум/,е че сте регнати и на други места.Не четете,и ще сте добре! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

ANGEL 123 написа::lol: Всеки има право да изразява личното се мнение където и както иска :shock: Старите хора са казали акъл и мензис не дойдат ли на време ..... не ги чакай! То по форумите горе-долу народа е един и същи и всичко се знае ........ А на Жребчево се запознахме с колегата Емо от перник който е истински риболовец и готин човек ..... и затова кой от къде е не определя умствения багаж! 8) Здраве да има ..... и риба ще има :wink:
sapuna1971 написа:Не им обръщайте внимание!Келешата с каракудите няма какво друго да правят,освен да се оплакват или завиждат.Грешката на повечето от Вас/колеги от нашия форум/,е че сте регнати и на други места.Не четете,и ще сте добре! :wink:
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Да не обръщаме внимание на този онзи,и се обезличаваме.Проблема при нас Българите е,че не дескутираме.Аз също пускам повечето риба,но не казвам,че който му се яде не трябва да взима.Колегите от фишинга ако са вегиталянци съм съгласен да упрекват,но да хапват свинско,пилишко и други животни нима това не е месарство,нима тези животни не са били живи.Истината е че нетрябва да прекаляваме с прибирането на рибата.И другото дайте да се справим с браконерите защото те взимат тонове риба а не една и тогава ще оправяме съзнанието на рибарите.
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Те отиват за каракуда за 5 часа и искат да фанат нещо хубаво , както Ивака и Рибаря :lol: :lol: :lol:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Честно да ви кажа, аз чета само в нашия си форум и по принцип изобщо не ме интересуват писаниците по другите форуми .Обаче има един такъв момент , когато човек се чувства безсилен пред фактите - аз и на Жребчево казах , че ако няма какво да кажеш поне не ръси глупости . Ставаше дума за риболова в Гърция и по конкретно за снимката на Ивайло - всички които го познават ще кажат що за човек е , дали прибира всичко което хваща или не . Но като се има напрдвид , че простотиятя ходи по хората а не в гората - нещата си идват на място .И един съвет от мене - качвайте снимките [ защото при мен има проблем и не мога да качвам снимки] и не четете коментарите по другите форуми - така хем ще се кефиме на нашите успехи , хем няма да ни дразнят някакви глупаци ! Както казват Сърбите - НЕК ПУКНУ ДУШМАНИ - много поздрави от мен и мислете за следващата среща ! НАСЛУКА ! :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Ейййййй!У,Пернишко гроздето е много кисело!То там май не вирее нищо свястно!Лобош,беше прочут с трофейните си шарани и бели риби!Перничани обаче го опоскаха до шушка и сега ги гледат само по форумите! :wink: :D :D :D :D :D :D
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Относно това дали в Перник виреенещо свястно или не , може да поспориме , но както и да е - относно опоскването , заслуги имат както перничани , така и софиянци и дупничани и бог знае още какви !
Troli

Мнение от Troli »

Eмо,то е ясно,че ти си изключение! :wink: :D :D :D
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

така мисля

Мнение от Диканаров »

Колега Виктор 71, и в нашият форум са се срещали заядливци или дървени моралисти. Има ги и в Манията. Не им обръщай внимание. Не съм сигурен това завист или фанатизъм е! По скоро е завист за инициятивите ни! Но трябва да отбележа, че и сред "манияците" има много стойностни колеги. Чел съм там например материял за Батак. Трябва да подчертая, че авторът е бил пределно открит и точен. Чест му прави! Не слагай всички под един знаменател. Там понякога пишат и наши членове. На слука и не си го слагай на сърце! :D
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Браво колеги . чак сега имах възможност да чета и пиша. споделям това което сте написали но яко запалих вчера направо издивях и затова писах мнение . радвамсе че сме на едно мнение .
Бъдете здрави за риболов
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз например обичам да ям човешки черепи-КОЙ ще ме обвини в....бракониерство :roll: с малко сол,чер пипер и лефурда са екстра :lol: а тая тема е толкова безумна,че никой не може да ме обвини в спам,ако взема,та кажа колко пьти в живота си се изчервява жената-ЧЕТИРИ пьти:

1.когато я ебьт за пьрви пьт
2.когато за това,че я ебьт получи пьрвите парични дивиденти
3.когато почерпи за прьв пьт,та да я ебьт и..
4.когато и вьрнат парите за почерпката :lol: :lol: :lol: :lol:

хали бубулииииииииииииии :lol: :lol: :lol: да му се намира на някой свободен ЧЕРЕП?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”