Нова придобивка Energo Team

Модератор: sapuna

BiG-Yav
новобранец
новобранец

Нова придобивка Energo Team

Мнение от BiG-Yav »

Тук там във форума четох добри отзиви за нея поръчах си 1 броика ако е добра ще взема още двечки! Надявам се не сбърkax

http://www.bulit2000.com/energo-team-ex ... cast-10000" onclick="window.open(this.href);return false;
Последно промяна от BiG-Yav на Пет Ное 08, 2013 1:20 am, променено общо 1 път.
pikpik
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Нова придобивка Energo Team

Мнение от pikpik »

Брат ми направи също като теб - купи една бройка с надеждата, че ако му хареса ще вземе още две. Нави влакно на нея, повъртя е пет минути и каза да е пускам за продажба.
Мнения всякакви из нета за тази макара, така че важно на теб дали ще ти допадне. :wink:
Catch and Release
BiG-Yav
новобранец
новобранец

Мнение от BiG-Yav »

pikpik написа:Брат ми направи също като теб - купи една бройка с надеждата, че ако му хареса ще вземе още две. Нави влакно на нея, повъртя е пет минути и каза да е пускам за продажба.
Мнения всякакви из нета за тази макара, така че важно на теб дали ще ти допадне. :wink:

:(
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Прочети тук:
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=19458
Моето мнение е, че това е супер добра макара за този ценови клас. А след лек тунинг може да съперничи на доста по-скъпи лебедки. :smt023
:drinkers:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
BiG-Yav
новобранец
новобранец

Мнение от BiG-Yav »

lishev_64 написа:Прочети тук:
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=19458
Моето мнение е, че това е супер добра макара за този ценови клас. А след лек тунинг може да съперничи на доста по-скъпи лебедки. :smt023
:drinkers:

ами точно там четох и се позарибих :) ще видим!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Поззвай си макаричката и събирай парички.Като я повъртиш един сезон тогава разбираш каква е разликата между нискобюджетна макара и висок ценови клас.Както е казал народа-"Всеки късно или рано-стига до Шимано!"
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

Въртя я същата от един сезон. Доволен съм от нея. За сега нямам проблеми с аванса,но ако не се лъжа съм и подложил шайба защото навиваше влакното малко в единят край. Имам няколко добри риби на нея и два толупа. Единят 10 кг. другият 10+ килограма. Рибите не ги усети. И все пак за да не я похваля много ще кажа и косура. След хвърляне проверявай къде се намира влакното. Случва се да го вкара под шпулата и става неприятно(по скоро дразнещо) Ако някой е решил тоя проблем моля да сподели с нас :)
ivandespotov
новобранец
новобранец

Мнение от ivandespotov »

Да споделя и аз. Имам я от два сезона, с 10-ки, 15-ки(толупи) се справя мн. добре, но проблема с влакното за който пише колегата от предния пост си остава неразрешим. Това е от мен, ти решавай.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

ivandespotov написа:Да споделя и аз. Имам я от два сезона, с 10-ки, 15-ки(толупи) се справя мн. добре, но проблема с влакното за който пише колегата от предния пост си остава неразрешим. Това е от мен, ти решавай.
Абе четох някъде ,че проблема се решава като се залепят едни четки на корпуса до шпулата дето се купували от складове за дограми ама не немирам темата.Ползвам макари с оригинално сложени такива четки втори сезон и досега нямам влязло влакно под шпулата :wink:
На снимките горе долу се вижда как канта на шпулата минава през тях и предотвратява проблема

Изображение

Изображение
BiG-Yav
новобранец
новобранец

Мнение от BiG-Yav »

аз знам как да и сложа тези четки режат се тънки ивици от малко валяче за боядосване ако само това и е кусура е ок а тази шаиба каде се подлага снимка на някои колега които е сложил може ли ! в другиа форум има цяла тема за тая макара ама снимките не ми ги показва що ... незнам?
BiG-Yav
новобранец
новобранец

Мнение от BiG-Yav »

пробвах я днес и останах разочарован ..... при пускането на кордата да я прекарам през водачите и да закача монтажа се чу едно щтрак.... почна да пуска аванса супер неравномерно.... и на пресекулки..... отворих и шпулата има едно като легло кръгло над гаиката коиато държи самата ос! вътре в леглото има една пластина тя се беше разкривила доста ..... пооправих я ама аванса сега е под всякаква критика (ще кача снимки тея дни да ви покажа) :((((((((
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

BiG-Yav написа:пробвах я днес и останах разочарован ..... при пускането на кордата да я прекарам през водачите и да закача монтажа се чу едно щтрак.... почна да пуска аванса супер неравномерно.... и на пресекулки..... отворих и шпулата има едно като легло кръгло над гаиката коиато държи самата ос! вътре в леглото има една пластина тя се беше разкривила доста ..... пооправих я ама аванса сега е под всякаква критика (ще кача снимки тея дни да ви покажа) :((((((((
Евтините макари са така колега,все нещо им се случва.Казах ти ,събери някой лев и си вземи читави макарета.Мани ги тия унгарски "китайчета".
Аз ако съм на тебе ще им тегля едни майни на английски директно по телефона...или поне един "благословен" имейл ще им драсна,да си видят "качествената" стока...
ето им координатите
Energofish Ltd.
H-1201 Budapest, 75 Helsinki Str., HUNGARY
Tel.: +36 1 283 2285
Fax: +36 1 421 0181
E-mail: info@energofish.hu
Web: http://www.energofish.com" onclick="window.open(this.href);return false;

..действай
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
BiG-Yav
новобранец
новобранец

Мнение от BiG-Yav »

Макарата я купих онлаин от bulit2000.com при въпроса дали има гаранция отг. беше не.......моя грешка разбирасе че не попитах... за напред ще знам.... а колкото да им драсна 1 меил на тез от energo crapssss съм абсолютно съгласен но просто не знам англииски.... ако някои печен колега изяви желание да ми преведе с радост ще им тегля една хубава made in Bulgaria
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”