Начинаещ съм....

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
embare
новобранец
новобранец

Начинаещ съм....

Мнение от embare »

Начинаещ съм в риболова..ама наистина начинаещ.Да попитам за съвети относно въдица.. куки ..знам,че е различно за видовете риби..но като цяло за начало от къде да почна..може да се смеят някои от вас..но..все пак никой не се е родил научен.Да кажа все пак от варна съм на 19.:)
sed96
новобранец
новобранец

Re: Начинаещ съм....

Мнение от sed96 »

има хиляди изписани теми.За какъв вид риболов става дума,ако може малко по-подробно
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Хъ добре дошъл във форума! Приготви се за всичко :wink: и за базици, и за критики, и за съвети, а инак.... ами поне кажи от къде си, къде мислиш да ловиш и на какъв метод: леко, тежко, спининг, фидер....
А най-добре се разрови първо в темите и си уточни нещата.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

Най-добре си намери някой по-опитен колега от форума,отидете 2-3 пъти заедно да видиш как са нещата на терен и ще ти се изяснят доста работи .Ако го играеш по себе си,те чака много дълъг път. ти си решаваш ,де...и от там вече идват и темите във форума-има за всякакъв вид риболов,изписано e много. Наслука
фен клуб-скобар
embare
новобранец
новобранец

Мнение от embare »

Амии и аз така мисля , но не знам с кого да отида.Написал съм от къде съм и на колко съм..от Варна на 19! Ходих няколко дни тук на езерото и общо взето има иларии,така че нещо да препоръчате за илария,кефал и подобни..на спининг лових..но има доста там и повечето са иларии днес хванах един кефал беше около 17 сантиметра(естествено не е кой знае какво но..като за мен ..хах) ..19 иларии хванах около една педя има и някой малко по - големички..!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Това е твоят раздел - http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=130" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

А ако искаш да ти е още по-лесно има под форум ''Отивам за риба'' там можеш да отправиш покана за съвместен излет с колега от твоя регион и да понаучиш нещо.
http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=139" onclick="window.open(this.href);return false;
Но това не те освобождава четенето на раздел ''Тактика''. От едната тема теорията от другата практиката.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
roamer
новобранец
новобранец

Re: СОНАР

Мнение от roamer »

Здравейте колеги, търся да си взема сонар, който да работи от брега. Намерих този: http://navigacia-gps.com/%D0%A1%D0%BE%D ... bird-RF25e" onclick="window.open(this.href);return false;

Въпросът ми е дали е добър?
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: СОНАР

Мнение от antivik »

roamer написа:Здравейте колеги, търся да си взема сонар, който да работи от брега. Намерих този: http://navigacia-gps.com/%D0%A1%D0%BE%D ... bird-RF25e" onclick="window.open(this.href);return false;

Въпросът ми е дали е добър?
Не си на правилното място, а туй чудо не е добро! :?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”