Добър ли е този спининг ?

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
kavarjikov
новобранец
новобранец

Добър ли е този спининг ?

Мнение от kavarjikov »

Искам да си взема спининг за морски риболов от брега.
Кой от тези модели е по-добър ?

http://www.sportsdirect.com/shakespeare ... rc=fishing" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportsdirect.com/syntra-beac ... mbo-768847" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Добър ли е този спининг ?

Мнение от begleca_sv »

много са малко хората които биха те насочили точно какво да си вземеш а на въпроса ти биха отговорили става за брулене на орехи според повечето тук ефтина ли е сопата риба неможе да лови та моето мнение е че SportsDirekta е за дрехи не за въдици ...
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Според мен това са едни доста лоши китайски изпълнения. Всичко, което съм взимал от там със сериозно намаление е било в 90% много лоша изработка (визирам спортни обувки) не мисля, че с рибарските такъми е по-различно.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

като за начало трябва да кажеш за каква риба ще е спининга щука ли ще търсиш ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
ZULLU
новобранец
новобранец

Мнение от ZULLU »

Здравейте колеги,преди месец реших да си подменя риболовния инвентар и от телескопи да премина изцяло на секционни пръчки .След стабилна обиколка по магазините си купих един триметров спининиг на Шимано,много добра пръчка за лодката иза чепаре и за блесна .Но миналата седмица намерих в магазина на Видракс във Варна , някаква от три части 3.60м и акц. 50-100 гр и си има тубос.
За фирмата SEIKA не бях чувал(въпреки че ходя за риба повече от 40години),но като изработка ми хареса и прежалих 104лв.Вървях към вкъщи и и пресмятах за тази пръчка колко бира съм пожервал,но на следващия ден я пробвах на дъно за илария и всичките ми опасения се изпариха .С тази сопичка се хвърля много добре , с лекота се постигат дистанции от 100+мт. и се води рибата много добре .Казано на кратко препоръчвам я.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

ZULLU написа:Здравейте колеги,преди месец реших да си подменя риболовния инвентар и от телескопи да премина изцяло на секционни пръчки .След стабилна обиколка по магазините си купих един триметров спининиг на Шимано,много добра пръчка за лодката иза чепаре и за блесна .Но миналата седмица намерих в магазина на Видракс във Варна , някаква от три части 3.60м и акц. 50-100 гр и си има тубос.
За фирмата SEIKA не бях чувал(въпреки че ходя за риба повече от 40години),но като изработка ми хареса и прежалих 104лв.Вървях към вкъщи и и пресмятах за тази пръчка колко бира съм пожервал,но на следващия ден я пробвах на дъно за илария и всичките ми опасения се изпариха .С тази сопичка се хвърля много добре , с лекота се постигат дистанции от 100+мт. и се води рибата много добре .Казано на кратко препоръчвам я.

Трябва да е това колега: http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3420" onclick="window.open(this.href);return false;

Риболовен прът Shoreline - Tubertini [shoreline]

Ще се радваме на повече успехи и съответно отзиви от пръчката!!! А с каква макара и влакно си я окомплектовал?
ZULLU
новобранец
новобранец

Мнение от ZULLU »

biserkehayov написа:
ZULLU написа:Здравейте колеги,преди месец реших да си подменя риболовния инвентар и от телескопи да премина изцяло на секционни пръчки .След стабилна обиколка по магазините си купих един триметров спининиг на Шимано,много добра пръчка за лодката иза чепаре и за блесна .Но миналата седмица намерих в магазина на Видракс във Варна , някаква от три части 3.60м и акц. 50-100 гр и си има тубос.

Трябва да е това колега: http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3420" onclick="window.open(this.href);return false;

Риболовен прът Shoreline - Tubertini [shoreline]

Ще се радваме на повече успехи и съответно отзиви от пръчката!!! А с каква макара и влакно си я окомплектовал?
Току що и аз я намерих в нета като модел на Тубертини.Влакното е 0.28мм на Суфикс 1000м 21.60лв(няма памет и разтегливост,държи много добре на възел,не пие вода),бях го купил преди две години и си беше навито на машинката та с него .С пръчката имам два излета.Сефтето беше миналата събота бях и сложил RYOBI Ecusima 3000(и спининга и макарата ги купих в петък и ги изведох на разходка).Риобито се държа мн.добре но ми дожаля и го оставих на един титан на Линеаффе забомбарда и сафрид.В неделя сложих един много стар тунингован Sert tectonik ,мисля че това е макарата за тази пръчка.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”