Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


зарган
Модератор: sapuna
зарган
Здравейте,исках да ви питам,понеже купих един зарган,направих го на скара и костите позеленяха,мислите ли че е отривен с нещо?
- barutchiata ©
- Администратор
- Мнения: 5592
- Регистриран на: Нед Апр 24, 2005 9:35 pm
- Местоположение: България & Österreich
- Малкото рибарче
- новобранец
- Мнения: 75
- Регистриран на: Вто Мар 27, 2007 10:37 am
- Местоположение: Бургас
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 256
- Регистриран на: Вто Дек 12, 2006 10:03 pm
-
- кандидат преподавател
- Мнения: 4365
- Регистриран на: Нед Мар 20, 2005 9:41 am
- Местоположение: Ямболската баня
- Обратна връзка:
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 256
- Регистриран на: Вто Дек 12, 2006 10:03 pm
Re: зарган
Ама от много дълбокото ще я извадя тази тема! 5 години... Хе хе!
Да ви питам - зарган за чироз става ли? Ясно, че от всяка осолена мърша става чироз, ама говоря за такъв, който да др'ъпа ракийцата есенеска и зимъска? Пък що не и водчицата и биричката. БЕло не пия. Благодаря за отговорите!!!
Да ви питам - зарган за чироз става ли? Ясно, че от всяка осолена мърша става чироз, ама говоря за такъв, който да др'ъпа ракийцата есенеска и зимъска? Пък що не и водчицата и биричката. БЕло не пия. Благодаря за отговорите!!!
Последно промяна от udoudo на Вто Авг 07, 2012 2:53 pm, променено общо 1 път.
Re: зарган
Заргана е погат на фосфор, това зеленото в фосфор и ако събереш повечко кости
на едно място можеш да видиш фосфорисценция демек фосфорисцира.
на едно място можеш да видиш фосфорисценция демек фосфорисцира.
-
- новобранец
- Мнения: 14
- Регистриран на: Пет Авг 29, 2008 11:24 am
- Местоположение: Горна Оряховица
- Обратна връзка:
Re: зарган
Незнам ама от метровски зарган по вече нямам намерение да опитам. и пържен и на скара го правих. В двата варианта не ми хареса , може да е бил позастарял 

- sundy
- новобранец
- Мнения: 94
- Регистриран на: Съб Юли 18, 2009 5:16 am
- Местоположение: Поморие
- Обратна връзка:
Re: зарган
udoudo написа:Ама от много дълбокото ще я извадя тази тема! 5 години... Хе хе!
Да ви питам - зарган за чироз става ли? Ясно, че от всяка осолена мърша става чироз, ама говоря за такъв, който да др'ъпа ракийцата есенеска и зимъска? Пък що не и водчицата и биричката. БЕло не пия. Благодаря за отговорите!!!

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"