Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Случай на перверзия - садизъм, срещу българка в Италия
Модератор: dantho.mihov
Случай на перверзия - садизъм, срещу българка в Италия
Случай на перверзия и садизъм срещу българка в Италия -видео, направено със скрита камера, има и български превод. Садистката е "психоложка", има огромна и богата вила в Тоскана:
http://wwww.vbox7.com/play:3571d2f2f0
П.п. Ако раздел "Разни" е ограничен само за теми, имащи някакво отношение към риболова, все пак, или ако темата не е достатъчно значима, нека бъде изтрита.Благодаря!
П.п. Ако раздел "Разни" е ограничен само за теми, имащи някакво отношение към риболова, все пак, или ако темата не е достатъчно значима, нека бъде изтрита.Благодаря!
Re: Случай на перверзия - садизъм, срещу българка в Италия
Умрял един човек и попаднал в рая.Цял ден песнопения,усмихнати хора - въобще идилия.Имал си преживе човечеца слабост към пиенето,яденето и леката част.Едвам издържал на новия си начин на съществуване и един ден чете - " Екскурзия в Ада".Записал се и право там.От вратата го подхванали няколко хубавици - право в кръчмата ,ядене ,пиенеrefab написа:Случай на перверзия и садизъм срещу българка в Италия -видео, направено със скрита камера, има и български превод. Садистката е "психоложка", има огромна и богата вила в Тоскана:

Луд ли си - вика му свети Петър - там ще те сожат в казан,с вили ще те бодът.
Много си е хубаво,пращай ме и се озовал в Ада.От вратата го хващат двама дяволи и право в казана.
Ма чакайте - къде се хубавиците,развикал се
Ти какъв си? - попитал единия дявол.
Ми Българин,отговорил човека.
Ех,въздъхнал дявола,само вие Българите не усетихте разликата между екскурзия и емиграция.
Teo 62 написа:..........................................................
Ех,въздъхнал дявола,само вие Българите не усетихте разликата между екскурзия и емиграция.

- krokibg
- учете се от него
Когато видят слаб човек,всички се държат така,Италианци,Гърци,а бе всички са такива на около,освен ако не са ти приятели или да всяваш респект и да ги стряскаш
Тази обаче е определено за затвора и си мисля че момичето за един месец търпене на мръсотии ще вземе доста солидна сума от тази дърта пачавра

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
С тия ксенофобски настроения сред оядените европейци надали."Мързеливите" българи и румънци за тах са напаст.Че те ни унищожават в собствената ни държава,карат ни да сме просяци и да чакаме подаяния ,пардон - европейски програми под сияещите погледи на родните гъзолизци политици - да има свежи пари за крадене.За всеки случай да не си надигаме главите насърчават приемането на всякаква сган минала нелегално границата ни и легнала и на без това мизерния социален бюджет издъхващ от небезите на едни други наши мургави сънародници.Геноцид отвсякъде
Малко шум в пресата и пазете се от такива работници от източноевропейски произход.То пък като че ли отношението на родните работодатели е по различно.