Захранка с бели червеи?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Захранка с бели червеи?

Мнение от CERRUTI »

Искам да питам как да "инсталирам":) бели червеи в качамака за захранка,торни съм слагал(кълцани) ама как става с белия..че си взех 400гр.днес с идеята да ги ползвам и за стръв и за захранка но като се позамислих че ако хвърлям само червеи дребосъка ще ги излапа за норматив, а ако са в качамака ще се забави процеса.....???
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Еми смесваш с качамака и слагаш на прожината :lol: Иначе и за захранка стават , ако ще ловиш на бял съответно и в захранката трябва да има ! :wink:
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Правиш дупка в качамака и пускаш вътре половин шепа и после ги запечатваш отгоре. Гадовете ще излязат от тестото след 2- 3 минути един по едим в индианска нишка и ще захранват дебелогъзите рибоци близо до стръвта поне 20 минути.
После нова захранка- е това е за Дунава.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Е точно това ме интересуваше как де ги запазя живи в тестото ;) благодаря
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Баничката добре ти го каза... това е един от начините... аз обаче не мога да разбера , за какво ти е този бял червей в подхранката ,щом искаш да завъртиш голяма риба... има ли го белия червей със сигурност ще завъртиш и дребосъците, ако ги има на водоема де.

А по принцип когато сложиш белия червей в подхранката и той е жив и има голяма вероятност , топката като падне на дъното ... белия червей да се зарови в тинята или дъното на водоема и ефекта да е 0.

Аз подхождам по следния начин ... ставам рано сутрин преди риболова и червея , който ще го ползвам за подхранката го слагам в един тензух, на чешмата го поливам с ВРЯЛА вода , изтисквам добре тензуха и червея по този начин се изпъва и умира ,но пък е бял и свеж. И като отида на водоема го измивам в ситото , понеже белия червей като умре мирише на амоняк , а на рибата не и понася тази миризма.

Успех колега!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Local прав си,но мърдаща и миришеща стръв е по дразнеща от само миришеща ,целта ми е платика,клен а под дребосък имам впредвид-уклей и т.н.Тя рибата не че няма да дойде и на растителна захранка но друго е и стръвта да е компонент от захранката.А и да не забравяме че трябва да надхитриме не само рибата а и колегите та рибата да предпочете наща захранка..... :wink:
то е като един голям пазар кадето ние сме търговците и си предлагаме стоката и ако е хубава ще имаме "клиенти" :lol:
съгласен ли си?
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”