Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Приложение на тази въдица?
Модератор: sapuna
Приложение на тази въдица?
Добър ден. Пускам тази тема с молба от по-опитните рибари да ми помогнат с приложението на въдицата от снимките. Моята е същата като тази,
http://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-RARE- ... 594wt_1170" onclick="window.open(this.href);return false;.
Дори и калъфа ми е същия. Та въпроса ми е кое е най-рационалното приложение на тази пръчка. Аз по принцип не съм много опитен рибар. Ходя с нея на реки, както и язовири и по принцип я ползвам за блесни, воблери, както и плувки. Дълга е 3,3 метра. И на нея пише - F 40. Не разбирам какво значат тези данни, както и какво е функция и т. н.
http://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-RARE- ... 594wt_1170" onclick="window.open(this.href);return false;.
Дори и калъфа ми е същия. Та въпроса ми е кое е най-рационалното приложение на тази пръчка. Аз по принцип не съм много опитен рибар. Ходя с нея на реки, както и язовири и по принцип я ползвам за блесни, воблери, както и плувки. Дълга е 3,3 метра. И на нея пише - F 40. Не разбирам какво значат тези данни, както и какво е функция и т. н.
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Re: Приложение на тази въдица?
Аз мисля, че това е мач, съдейки от това, че е триделен, с повечко и тесни водачи. Ако наистина е такава, се лови на плувка на река или язовир. 

Значи го изолзвам по предназначение. Благодаря ви много.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мач ама друг път . Това е въдица за риболов с плувка на "оттичане" с макари тип Центерпин :

Иначе като идея е доста по-близо до болонезата ама не е баш това
Не че с Центерпина не става да се лови и по други начини :

ама не е това замисълът му из начало .
Иначе като идея е доста по-близо до болонезата ама не е баш това

Не че с Центерпина не става да се лови и по други начини :

ама не е това замисълът му из начало .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов