Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Суходол
Модератор: sapuna
Суходол
Някой да има инфо за Суходол,дали са пускали пъстърви и дали кълват ?
Re: Суходол
Здравей колега,малко късничко питаш за Пъстърви,те вече са забранени за улов!!!
http://www.nariba.com/newsdetail/387.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/newsdetail/387.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здрасти Градскиivailovd написа:Здравей колега,малко късничко питаш за Пъстърви,те вече са забранени за улов!!!

Това не важи за платените водоеми

Само ще ти кажа, че миналата Събота и Неделя имаше толкова хора все едноrotovaq написа:Някой да има инфо за Суходол,дали са пускали пъстърви и дали кълват ?
имаше състезание.Според мен над 150 човека.Дали някой е ловил нещо нямам на представа.
-
- научил се да хвърля
аз имам 3 пъстърви миналата събота:)))
преди три седмици - много народ, но нищо не се хващаше...така че имай го предвид
Благодаря за инфото!
Днес на суходол от 8ч. до 4 ч нито едно кълване. 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Доста съм виждал да пускат, носят ги с бял бус, даже имам и снимки
Риба има но дали хващат незнам

Преди месец се правеха по 20-30 пъстърви от 300-800гр сега като ходих да видя как е положението, видях че се хващат много малко, но са все добри пъстърви има и такива по 1,5 кг странното е, че ги ловят на дъно .. Събота мисля да се разходя да направя един риболов на стената с фидера, да видя дали ще излъжа някой шаран. Шанса е минимален, но ще пробвам. Някой ако може да даде някакви съвети относно захранка и стръв ще съм благодарен 

[quote="power123"]Преди месец се правеха по 20-30 пъстърви от 300-800гр сега като ходих да видя как е положението, видях че се хващат много малко, но са все добри пъстърви има и такива по 1,5 кг странното е, че ги ловят на дъно .. Събота мисля да се разходя да направя един риболов на стената с фидера, да видя дали ще излъжа някой шаран. Шанса е минимален, но ще пробвам. Някой ако може да даде някакви съвети относно захранка и стръв ще съм благодарен
[/quo
Как се ловят на дъно?? какво слагат??? стръв???
Ето и снимки на големите екземпляри....

Как се ловят на дъно?? какво слагат??? стръв???
Ето и снимки на големите екземпляри....
- Прикачени файлове
-
- DSC_0071.jpg (84.02 KiB) Преглеждано 1582 пъти
-
- DSC_0064.jpg (78.58 KiB) Преглеждано 1582 пъти
Днес, 4 сивена и 10 каракуди 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На спининг ми е интересно дали някой е имал успех ?
На спининг незнам , но последната седмица се хванаха доста Щуки на тапа - рибите са прилични ( най-голямата от Събота е близо 7 кг.)czd написа:На спининг ми е интересно дали някой е имал успех ?

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......