Яз Искър 15-16 . 06.

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Яз Искър 15-16 . 06.

Мнение от saksi »

Вчера тръгнахме с жената сутринта .Минавайки край язовира решехме да спрем да видим какво вадят колегите.Малко след Багера имаше едни колеги ,които бяха изкарали по 10-на платики за 2 часа.На шипоченския залив малко по зле.Имаше един колега с мач и фидери беше хванал 2 около килограми 3-4 по 300 грама.Каза ,че е кълвяло до към девет часа.Водата в залива беше малко мътна.
Аз бях на едни бунгала при Иван Сачмата :lol: .Вчера взимаше добре 15-на платики ,около 300-400 грама и костурчета.Днес за цяла сутрин,след обилно захранване( пак) :evil: :cry: ,една платика около килограм и една по малка.
Хвърлях (вчера)и за бяла ,ама на-най си.
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

колега казими каде да застана на искъра за платика кадето калве :wink:
:oops:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Браво saksi , другия път да хванеш повече и по-големи - нали сме месари :lol: !
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

На това първото место ,за което пиша.Намира се на около 1.5км след Щъркела.Мантинелата от ляво е прекъсната и има место за две коли.Слиза се надолу,около 50м по доста стръмна пътечка.На мен ми хареса местото ,щото е дълбоко.На 4-5 м от брега е към 4 метра дълбочина.Лови се с директен 5-6 метров.За дъно не знам как е :roll: .....има доста скали.И си носи многооооооо захранка,ако търсиш платиката.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

emo vasilev написа:Браво saksi , другия път да хванеш повече и по-големи - нали сме месари :lol: !
А не искам повече,фризера ми е пълен и в мазето имам 120 буркана с риба :wink: .
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

На Багера и Римския мост местата са добри ,дълбоко е/там минава и коритото на реката/но колата се оставя далече и миналата година имаше една "бригада"дето правеха доста поразий по колите.Сега не знам.Ако си бил на бунгалата след Филмовата къща ,улова е нормален за сезона.По на долу към Сухото дере се обажда и хищника в заливите.Другия път повече късмет и улов.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

saksi написа:
emo vasilev написа:Браво saksi , другия път да хванеш повече и по-големи - нали сме месари :lol: !
А не искам повече,фризера ми е пълен и в мазето имам 120 буркана с риба :wink: .
само 120!!!!!. ти си за окайване бе човек!!!! я се вземи у ръце и бегай за риба. тия чавета требе да ги храниш я... :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

начи-ходете по шипочане :idea: там е системата в момента,а и бели кьлват-филмовата е по продуктивна наесен и друго-след тия обилни захранки,хрумна ли му на някой да се изцепи с една троха?мноо е успешно,особенно за тая смотана платика :lol: :lol: :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

и аз е сега се прибирам от Искър.Новините са лоши в събота трагнахме кам обяд и от към Ихтиман беше пално нямаше едно местенце а и валеше много и се запътихме от към Самоков там намерихме едно място но колегите за 2 дни имаха 5 6 платики и след това заваля много силно.И после се върнахме отнобо кам Ихтиман защото там си бяхме плънували да си ловим се пак намерихме едно местенце но пак се засили дъжда и се измокрихме яко.И следваща спирка беше село Нови Хан там е селото на мацка та ми и ква скара си бяхме зели сичко там на барбркюто стана екстра после едни бири ракии чудесийки.и На сутринта отново към Искър от към Ихтиман хората около нас бяха хванали по десетина ако не и по малко за близо 2 дни ,но се пак метнахме си въдиците и цел ден само една платикам към 7,00 грама удари даже гаджето я хвана :( хах и това беше иначе никои не видех да вади пълна къращина провали ни се изледа.За сега не ходете към Искъра неси заслужава.Нито Шаран нито платика каракуда ни бяла риба само загорка и манджи
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ми не ми е такава информацията-има и сомче кьм две кила в листата :idea: друг е вьпроса кой,как и дали лови......
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

В Събота бяхме на щъркела като отидохме си носех една торба ядене, НО като си тръгнах носех ЕДНА ТОРБА остатъци и боклуци а рибата си плуваше нейде из гьола :(
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”