Неделя

Модератор: Кърцата

grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Неделя

Мнение от grozevm »

Колеги, много ще съм благодарен ако някой сподели къде да отида за риба около СтЗ (в радиус 50-60км). Търся и хищник и мирни риби. Може и платено и неплатено. Просто ми се хващат големи рибки. Благодаря предварително на отзовалите се.

пс. А някой ходил ли е на "Кисимови дупки" (Белозем) скоро, че много обещаващо изглежда, ама на картинка?
Аватар
nanko1234
новобранец
новобранец

Re: Неделя

Мнение от nanko1234 »

Оризово язовира е платен таксата беше лв 6
Илиза ро някоя щука
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Ако бях на твое място, щях да съм на Жребчево без да се замисля! Иначе големи на платено със сигурност има, но...де да бях на твое място :) Имаш 2 големи язовира в близост и търсиш на хляба мекото...
grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от grozevm »

А на хляба мекото, ако може и с масълце да намажем ... ммм. Шегувам се, колега. Просто съм доста зает последно време и рядко се случва да практикувам любимото хоби, та за това искам като отида за риба да се изкефя на макс. Иначе на Жребчево вариянтите са 2 - или много доволен, или тотално разочарован. А за единствения риболов, може би до края на месеца, не искам да съм тотално разочарован. Така че и за жребеца съм много навит. И щом ми го предлагаш като много добър вариянт, ще те те помоля да споделиш места (не съм ходил много там) ? Благодаря предварително и наслука за почивните дни, колеги. Оферти за добри платени все още се приемат :) .
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Мирна риба ли ще търсиш или хищна? На какво ще ловиш?
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Иначе за Жребчево си прав...ден с ден не си приличат особено пък по това време на годината. На Копринка мисля че нещата стоят по същия начин. Относно сигурен улов на платено в района питай Зарко (С.Върбанов). Мисля че ез. Загорка го бива, доколкото съм чувал.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”