ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

maxmax
новобранец
новобранец

Мнение от maxmax »

ДНЕС-17.05....СЛЕД ЦЕЛОДНЕВНО КИБИЦАНЕ НА ЯЗОВИРА,10 КИЛА ЗАХРАНКА....ОТ СКЪПИЧКАТА...ЕДНА КАМАРА БЕЛИ ЧЕРВЕИ,ТОРНИ,ЦАРЕВИЦИ,ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОСТОТИИ РЕЗУЛТАТА Е 10 ТАРАНКИ ПО 200 ГРАМА...ТАКА КАТО УДАРЯ ЧЕРТАТА ЕДНО КИЛО ТАРАНКА МИ ИДВА ОКОЛО 50 ЛЕВА.....ЕГАТИ ТАШАКА!!!!НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТЕЗИ ПЕЧАЛБАРСКИ ГЬОЛОВЕ!!!

П.С: 50 ЛЕВА РАЗХОДИ...ТАРАНКИ МАРКОВИ!!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

еее,ти па мноо бьрзо се отказа...то аз ако смятах-сигурно на кьм стотина лева ми идва килото :lol: :lol: :lol: че ги и не взимам.... :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
farfuec
новобранец
новобранец

Мнение от farfuec »

оооо, супер си е николаевка, особенно ако търсиш место кадето да си изхварлиш захранките :lol: , и така като повторисш няколко пъти, евентуално мойе да регистрирасш някои шарко или пак амур :P ....та в повторението се крие успеха.
maxmax
новобранец
новобранец

Мнение от maxmax »

а ти колега къде ходиш?
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Аз отдавна съм ги отсвирил тия печалбари-арендатори,щото риба при тях няма /ако има е ошмъркана с хлорна вар още от четвъртъка/,а за пикник и барбекю не е необходимо и те да се включват в сметките . Ама не са само те виновни. И ние сме балами,дето ги слушаме магазинерчетата по риболовните магазини как ни лъжат за пълни язовири с риба,как рибата си умирала за тази или онази захранка ,как еди кой си шампион /ама не го ли познаваш ,бе-е-е-е/ ползвал това или онова дето било толкова ефективно,че е срамота дори да не си чувал за него.
И к'во правим ние? Ами купуваме си го,щото е "срамота" да не я знаем тази джаджа. Или казано в стил Павел Попандов "И ние пием уиски,и ние ядем бонбонки Тик-Так". Е ,те в това е цялата кондика. Пък за нас остава да изберем дали да изглеждаме тъпи в магазина или да се бръкнем в джоба и да излезем "с чест" от ситуацията.
И вие ли мислите като мен?
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

чуруликпенчо написа: И вие ли мислите като мен?
За кое по точно, че много ти просторна мъсълта? :wink:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

A ма баш си е така :oops: :evil:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

За кое по точно, че много ти просторна мъсълта? Wink
За птичките и за пчеличките! :wink: :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

чуруликпенчо написа:Аз отдавна съм ги отсвирил тия печалбари-арендатори,щото риба при тях няма /ако има е ошмъркана с хлорна вар още от четвъртъка/,а за пикник и барбекю не е необходимо и те да се включват в сметките . Ама не са само те виновни. И ние сме балами,дето ги слушаме магазинерчетата по риболовните магазини как ни лъжат за пълни язовири с риба,как рибата си умирала за тази или онази захранка ,как еди кой си шампион /ама не го ли познаваш ,бе-е-е-е/ ползвал това или онова дето било толкова ефективно,че е срамота дори да не си чувал за него.
И к'во правим ние? Ами купуваме си го,щото е "срамота" да не я знаем тази джаджа. Или казано в стил Павел Попандов "И ние пием уиски,и ние ядем бонбонки Тик-Так". Е ,те в това е цялата кондика. Пък за нас остава да изберем дали да изглеждаме тъпи в магазина или да се бръкнем в джоба и да излезем "с чест" от ситуацията.
И вие ли мислите като мен?
бати негативизма :lol: в стил попандов и от сьщия филм:"бе аз казах ли ви,че тая е курва...ааааа-и сьлзи ПУСНА" ,"гоше,спри за малко бе-ти мани другото,ами кокошките спряха да носят-при 20 кокошки,яйца от пазара купуваме":lol: :lol: :lol: тук,по софия в тия магазинчета,в доста от тях работят разни пички дето на дали знаят кво е кука,та се вьздьржат от сьвети и коментари...а иначе има и светнати хора-та мисьлта ми е-избираш си едно две магазинчета,дето СЬРВИЗА ти харесва и дето си установил,че не ти говорят глупости и се придьржаш кьм тях :idea: изключение от пичките прави едно момиче в младост 4,дето светнато ми се струва-инак си е пьлен хаос насекьде-ми тьй де,ти кат влезеш в магазина и информация ти се ще да получиш,два три лафа да вьржеш...сьрвиза,колегиии,СЬРВИЗА е важен :lol: :lol: кво беше,локалчо?не става само с яденееее-треба и акьл :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

чуруликпенчо написа: За птичките и за пчеличките! :wink: :D
Супер оригинално! зАПИсах си го! :wink:
maxmax написа:ДНЕС-17.05....СЛЕД ЦЕЛОДНЕВНО КИБИЦАНЕ НА ЯЗОВИРА,10 КИЛА ЗАХРАНКА....ОТ СКЪПИЧКАТА...ЕДНА КАМАРА БЕЛИ ЧЕРВЕИ,ТОРНИ,ЦАРЕВИЦИ,ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОСТОТИИ РЕЗУЛТАТА Е 10 ТАРАНКИ ПО 200 ГРАМА...ТАКА КАТО УДАРЯ ЧЕРТАТА ЕДНО КИЛО ТАРАНКА МИ ИДВА ОКОЛО 50 ЛЕВА.....ЕГАТИ ТАШАКА!!!!НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТЕЗИ ПЕЧАЛБАРСКИ ГЬОЛОВЕ!!!

П.С: 50 ЛЕВА РАЗХОДИ...ТАРАНКИ МАРКОВИ!!!!!
Kато гледам времето на поста рано е приключил този целодневен излет :wink:
От няколкото си излета тази година на различни места на Николаевка (ако говорим за големия) мога да кажа, че поне таранка излиза доволно. На фидер с обикновен промикс и бели Камен я размазва! :shock: :shock:
Хубавите риби в язовира са си там но са трудни! :(
Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

тук,по софия в тия магазинчета,в доста от тях работят разни пички дето на дали знаят кво е кука,та се вьздьржат от сьвети и коментари..
Е, София си е София.Само море дето си нямате,ама нейсе,няма да отварям кофти теми..
Вашите продавачки /пички ли бяха или птички / може и да си траят ама тука гагаузите не турят такива зад тезгяха.Всички са отворковци,всички са пре-много информирани и няма водоем дето да не се избива рибата. За всяко място ще ти продадат нещо дето го нямаш,ей тъй на - от ход.
Пък за морския червей да не ти говоря....Живи мощи.
Не ,че не ги оправдавам,всеки си гони интереса,ама нека стоката да е по-читава. :evil:
galin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от galin »

Две поредни съботи съм там.Миналата седмица хванах 1толостолоб 5,300,2изтървах а следващия строши щеката и риболова приключи.Вчера бяхме там с малкия Жоро от отбора на Марсел. Аз извадих успешно толостолоб 3,500 и амур 5,970 а той амур едно към едно с моя.Имахме много удари на големи риби които въобще не можахме да спрем,и много риби до кило. Вгалерията ми има няколко снимки,утре ще има и още.Снимките са от два различни риболова,не се подвеждайте по това че съм с еднакви дрехи.За мен това е най-якият язовир около Варна
mirocomm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mirocomm »

Евала, който го може го може :D
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

galin написа:Две поредни съботи съм там.Миналата седмица хванах 1толостолоб 5,300,2изтървах а следващия строши щеката и риболова приключи.Вчера бяхме там с малкия Жоро от отбора на Марсел. Аз извадих успешно толостолоб 3,500 и амур 5,970 а той амур едно към едно с моя.Имахме много удари на големи риби които въобще не можахме да спрем,и много риби до кило. Вгалерията ми има няколко снимки,утре ще има и още.Снимките са от два различни риболова,не се подвеждайте по това че съм с еднакви дрехи.За мен това е най-якият язовир около Варна
Mдаа!!! :lol: :lol: :lol: За това ли е била тая суматоха на стената която наблюдавах в събота :roll: :wink: :wink: Утре снимки и от моя риболов на така наречения "егати ташака" Николаевка! :smt044
Изображение
maxmax
новобранец
новобранец

Мнение от maxmax »

виждам че има по късметлии от мен...на кво я мъчихте пущината?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”