Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЕГАТИ ТАШАКА НА НИКОЛАЕВКА
Модератор: sapuna
ДНЕС-17.05....СЛЕД ЦЕЛОДНЕВНО КИБИЦАНЕ НА ЯЗОВИРА,10 КИЛА ЗАХРАНКА....ОТ СКЪПИЧКАТА...ЕДНА КАМАРА БЕЛИ ЧЕРВЕИ,ТОРНИ,ЦАРЕВИЦИ,ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОСТОТИИ РЕЗУЛТАТА Е 10 ТАРАНКИ ПО 200 ГРАМА...ТАКА КАТО УДАРЯ ЧЕРТАТА ЕДНО КИЛО ТАРАНКА МИ ИДВА ОКОЛО 50 ЛЕВА.....ЕГАТИ ТАШАКА!!!!НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТЕЗИ ПЕЧАЛБАРСКИ ГЬОЛОВЕ!!!
П.С: 50 ЛЕВА РАЗХОДИ...ТАРАНКИ МАРКОВИ!!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Аз отдавна съм ги отсвирил тия печалбари-арендатори,щото риба при тях няма /ако има е ошмъркана с хлорна вар още от четвъртъка/,а за пикник и барбекю не е необходимо и те да се включват в сметките . Ама не са само те виновни. И ние сме балами,дето ги слушаме магазинерчетата по риболовните магазини как ни лъжат за пълни язовири с риба,как рибата си умирала за тази или онази захранка ,как еди кой си шампион /ама не го ли познаваш ,бе-е-е-е/ ползвал това или онова дето било толкова ефективно,че е срамота дори да не си чувал за него.
И к'во правим ние? Ами купуваме си го,щото е "срамота" да не я знаем тази джаджа. Или казано в стил Павел Попандов "И ние пием уиски,и ние ядем бонбонки Тик-Так". Е ,те в това е цялата кондика. Пък за нас остава да изберем дали да изглеждаме тъпи в магазина или да се бръкнем в джоба и да излезем "с чест" от ситуацията.
И вие ли мислите като мен?
И к'во правим ние? Ами купуваме си го,щото е "срамота" да не я знаем тази джаджа. Или казано в стил Павел Попандов "И ние пием уиски,и ние ядем бонбонки Тик-Так". Е ,те в това е цялата кондика. Пък за нас остава да изберем дали да изглеждаме тъпи в магазина или да се бръкнем в джоба и да излезем "с чест" от ситуацията.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- чуруликпенчо
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бати негативизмачуруликпенчо написа:Аз отдавна съм ги отсвирил тия печалбари-арендатори,щото риба при тях няма /ако има е ошмъркана с хлорна вар още от четвъртъка/,а за пикник и барбекю не е необходимо и те да се включват в сметките . Ама не са само те виновни. И ние сме балами,дето ги слушаме магазинерчетата по риболовните магазини как ни лъжат за пълни язовири с риба,как рибата си умирала за тази или онази захранка ,как еди кой си шампион /ама не го ли познаваш ,бе-е-е-е/ ползвал това или онова дето било толкова ефективно,че е срамота дори да не си чувал за него.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Супер оригинално! зАПИсах си го!чуруликпенчо написа: За птичките и за пчеличките!![]()

Kато гледам времето на поста рано е приключил този целодневен излетmaxmax написа:ДНЕС-17.05....СЛЕД ЦЕЛОДНЕВНО КИБИЦАНЕ НА ЯЗОВИРА,10 КИЛА ЗАХРАНКА....ОТ СКЪПИЧКАТА...ЕДНА КАМАРА БЕЛИ ЧЕРВЕИ,ТОРНИ,ЦАРЕВИЦИ,ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОСТОТИИ РЕЗУЛТАТА Е 10 ТАРАНКИ ПО 200 ГРАМА...ТАКА КАТО УДАРЯ ЧЕРТАТА ЕДНО КИЛО ТАРАНКА МИ ИДВА ОКОЛО 50 ЛЕВА.....ЕГАТИ ТАШАКА!!!!НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТЕЗИ ПЕЧАЛБАРСКИ ГЬОЛОВЕ!!!

От няколкото си излета тази година на различни места на Николаевка (ако говорим за големия) мога да кажа, че поне таранка излиза доволно. На фидер с обикновен промикс и бели Камен я размазва!

Хубавите риби в язовира са си там но са трудни!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Е, София си е София.Само море дето си нямате,ама нейсе,няма да отварям кофти теми..тук,по софия в тия магазинчета,в доста от тях работят разни пички дето на дали знаят кво е кука,та се вьздьржат от сьвети и коментари..
Вашите продавачки /пички ли бяха или птички / може и да си траят ама тука гагаузите не турят такива зад тезгяха.Всички са отворковци,всички са пре-много информирани и няма водоем дето да не се избива рибата. За всяко място ще ти продадат нещо дето го нямаш,ей тъй на - от ход.
Пък за морския червей да не ти говоря....Живи мощи.
Не ,че не ги оправдавам,всеки си гони интереса,ама нека стоката да е по-читава.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- научил се да хвърля
Две поредни съботи съм там.Миналата седмица хванах 1толостолоб 5,300,2изтървах а следващия строши щеката и риболова приключи.Вчера бяхме там с малкия Жоро от отбора на Марсел. Аз извадих успешно толостолоб 3,500 и амур 5,970 а той амур едно към едно с моя.Имахме много удари на големи риби които въобще не можахме да спрем,и много риби до кило. Вгалерията ми има няколко снимки,утре ще има и още.Снимките са от два различни риболова,не се подвеждайте по това че съм с еднакви дрехи.За мен това е най-якият язовир около Варна
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Mдаа!!!galin написа:Две поредни съботи съм там.Миналата седмица хванах 1толостолоб 5,300,2изтървах а следващия строши щеката и риболова приключи.Вчера бяхме там с малкия Жоро от отбора на Марсел. Аз извадих успешно толостолоб 3,500 и амур 5,970 а той амур едно към едно с моя.Имахме много удари на големи риби които въобще не можахме да спрем,и много риби до кило. Вгалерията ми има няколко снимки,утре ще има и още.Снимките са от два различни риболова,не се подвеждайте по това че съм с еднакви дрехи.За мен това е най-якият язовир около Варна

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
виждам че има по късметлии от мен...на кво я мъчихте пущината?!?