Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Visage Bolo 6m.
Модератор: sapuna
Visage Bolo 6m.
Колеги дайте отзиви за това пръчле, че много ми е хванало окото нещо и мисля да се въоръжа с него в най-скоро време ! На промоция е - 120лв. 6м. Споделете с мен мненията за тази впечатляваща на пръв поглед с дизайн болонеза на Формакс.
https://www.fishing-market.com/shop/pro ... uctID=1310" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.fishing-market.com/shop/pro ... uctID=1310" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Visage Bolo 6m.
много е мека тази акция за 6 метрова пръчка,зависи какво ще ловиш с нея?по добре един COLMIC, с по тъврда акция,но поне ще си сигорен в това което маш
Мисля да я използвам за скобари,морунажи като се има впредвид, че излизат и мрени измежду тях. Рядко излизат риби над 1-1.5кг. масовите са около 400-800гр. Говоря за река Искър при Червен бряг. Купих си 1мач Дайва Аквалайт 4.20м.(мислех че ще ми върши работа за реката както и беше преди да дойде сезона за скобари) ама ми идва къс за изтичане на реката, просто дълбочината е около 4м. замятането става трудно, а рибите излизат някъде около 15тина метра навътре. Самото замятане с дълбочина около 4м. при пръчка 4.20 е доста трудна задача.
Изкажете мнения за висажа може и предложения с други пръчки да пускате, но да са в този ценови диапазон(може и по-евтини, до сега не съм имал боло и незнам дали ще ми хареса този вид риболов)
Благодаря за отделеното време колеги
Изкажете мнения за висажа може и предложения с други пръчки да пускате, но да са в този ценови диапазон(може и по-евтини, до сега не съм имал боло и незнам дали ще ми хареса този вид риболов)

Благодаря за отделеното време колеги

Взимай я смело. Наистина е малко е мека, но пък е достатъчно здрава за рибите и местата, които споменаваш. Гледах вадене на скобар над килограм с тази пръчка и се справи добре.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Щом ловиш такива риби по реката определено ще ти хареса тоя риболов с боло.Всичко с болото(6 метра)е по по от мача при риболов на река. Мнение за пръчката не мога да кажа понеже не съм я виждал,ама добре ми изглежда.Аз откак си взех боло(6 метра)от около 3 години мача на реката не съм го водил-само за шарани го ползвам по платените през забраната 

А дали ще може да се справя и с по-големи риби? Да кажем някоя мряна към 1.5кг? Ако удари няма да я върна естествено 

При внимателно боравене с пръчката и аванса на макарата (което значи, че трябва да я въоръжиш с добра макара), както и при наличето на кеп с дълга дръжка няма причина да не се справиgeorge142 написа:А дали ще може да се справя и с по-големи риби? Да кажем някоя мряна към 1.5кг? Ако удари няма да я върна естествено

- prodigy666
- разбира нещата
фокус манта от 2 месеца я имам ииии за тия риби направо ги гърти ! скоби по 1.5 кг без проблем просто въцата ги мори страшно ... и е по- лека
180лв. на 6м. много са ми за болонезе. Toва че е с 40тина грама по-лека не ми е от голямо значение където са 250 там са и 300 (примерни цифри давам)prodigy666 написа:фокус манта от 2 месеца я имам ииии за тия риби направо ги гърти ! скоби по 1.5 кг без проблем просто въцата ги мори страшно ... и е по- лека

А относно макарата за висажа, мисля да и сложа една Daiwa rSi2000
-
- научил се да хвърля
Колега аз имам Визаж на 5м. , но така и не ми легна на ръката . Аз съм я взел за същите видове риби , ползвал съм я няколко пъти , но Уви . Дори чакам да ми дойде новат въдица и я пускам в продавалника . Но това , че са леки , като перце - няма две думи . Късмет с новите придобивки .
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега аз съм с Tika Powerful 6м с акция 1-15.Също я ползвам за мрени ,скобари по Струма само трябва да се престрашиш да я напънеш малко и ще видиш ,4е с твоята ,с акция 5-20 няма място за притеснение.
Някакви конкуренти в ценовия диапазон(до 130лв) на Визажа има ли ? Защото утре мисля да поръчвам и все пак искам да видя и вашите предложения. Знам че парите не са много за 6м. боло и немога да очаквам кой знае какво, но може да има по-добър вариант от него.
Мерси много за отделеното време, колеги!
Мерси много за отделеното време, колеги!
- prodigy666
- разбира нещата
колега прибави още 20 лв в добрия вариант или 40 в лошия
не бързай ...точно за тая пръчка миналата година 1 авер ми се оплакваше по струма че се мъчи на скобари по кило ... за 172 е фокус манта .. аз я взех 150 с 10 % намаление ... просто е перфектна

Ще обмисля предложението ти! А какво мислите за тая http://megafishing.bg/product/33/bolone ... -5-gt.html" onclick="window.open(this.href);return false; ? Май е тежичка..
В крайна сметка реших да дам повечко пари и взех Тика Техниум 5м.