Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам на Доспат-на 17.07.07
Модератор: Кърцата
Отивам на Доспат-на 17.07.07
Айде колеги не остана- има няма един месец,давайте съвети,предложения и оплаквания,че за пръв път отивам на Доспат,за около десет дена,ако някой има намерения за тези дати да пише може да се видиме.

Колега "xenohаck",чел съм и друг път тази статия,но бях я забравил,дано на мен не ми се слуват такива гадории но ти обещавам че ако видя такива лайнари ще си отмастя и за теб и за мен и за всички
,иначе снимките са перфектни поне за това си заслужава човек да отиде на Доспат
.Мръвки ще има много.Поне ми кажи със каква стръв да се заредя-без майтап.

-
- разбира нещата
Другия месец на 12ти четвъртък заминавам за 20 дена.Ще бъда на голямата поляна стрещу Сърница ,където ставаше сабора.Ще съм на палатка ,но нещо разбрах че водата му била паднала много и местата под дърводелната били сухи,незнам.Колега Делев може да се засечем там и не забравяи за обещаната ракия от мен мезето.За голям риболов не се надявай защото и него го обраха много.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте Колеги!!!
-Привет на всички потребители на Форума!
-Колега Делев!!Две години подред ходя на Доспат но повече на почивка и не мога да се похваля с кой знае какъв улов...
заминавам на 04.07. за 5 дни и след като се върна ще ти дам по подробна информация...
-Колега Делев!!Две години подред ходя на Доспат но повече на почивка и не мога да се похваля с кой знае какъв улов...
заминавам на 04.07. за 5 дни и след като се върна ще ти дам по подробна информация...
Последно промяна от tt_man на Сря Юни 20, 2007 5:53 pm, променено общо 1 път.
Re: Здравейте Колеги!!!
[заминавам на 04.06. за 5 дни и след като се върна ще ти дам по подробна информация...[/quote]
Мерси колега за инфото но това 04,06 отдавна мина дане си сбъркал датата.Ако е на 04,07 ти пожелавам наслука и добре да си искараш,наистина ще чакам инфо от Доспат
Мерси колега за инфото но това 04,06 отдавна мина дане си сбъркал датата.Ако е на 04,07 ти пожелавам наслука и добре да си искараш,наистина ще чакам инфо от Доспат
за Доспат
На палаткаааааааааааааdjunkata написа:за пъстървата не съм много сигурен, не се запасявай със стъв в Доспат има всичко и е постояно заредено този сезон. нете разбрах само на палатка ли ще си?

за Доспат
Не знам,нали затова Ви моля да пишите,за мен всяко мнение е важно,не съм ходил там,а инфо след това ще има цял форумdjunkata написа:От бързане някой път така се получава. В Доспат има винаги прясна стръв, зотова ти казвам да не се запасяваш от друго място. Решил ли си от коя страда да разпънеш палатката? Познава всичките места, поне така си мисля доста години изкарах там.