Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Челопечене - другия път повече
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Челопечене - другия път повече
На 16.06.2007 нямах време да участвам в еко акцията на Искъра, но реших да отида за няколко часа до челопечене. Мястото беше доста дълбоко - 6 м. и си лових почти като на директен. Резила до 12.00 - в толкова си тръгнах- 3 платики по около 400 гр. и десетина костурчета. И аз бях посрещнат от местните с “ Оня ден ги смазааме с баджо, ама днеска нЕще нещо“ Снимки не правих, защото нямаше какво да се снима, но половинката настоя
.
През седмицата трябва да се отиде според мен, хубава захранка и тишина да се пази. Иначе водоема държи много платика

А накрая.......

Другия път повече!!!!

През седмицата трябва да се отиде според мен, хубава захранка и тишина да се пази. Иначе водоема държи много платика

А накрая.......

Другия път повече!!!!

aide nasluka
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Челопечене - другия път повече
И аз тъй думам и по едричкиmaver13 написа:Другия път повече!!!!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
ма не ти ли се обърнаха ноктите от мръсотията
миналата седмица ходих на Челопечене и аз уж за платика но от към устието кадето се влива Лесновска река нема такава мизерия то са катетари то са мъркучи от системи не е истин и много умряла риба Даже ме догнуся и не лових естествено няма и да стъпя повече , защото тая мизерия няма как да се изчисти , а един дедо си ловеше бабушки и костурета и вика ше има за един тиган ,ебахти ужаса мен даже ме бе6е гнус да пристъпа до водата
миналата седмица ходих на Челопечене и аз уж за платика но от към устието кадето се влива Лесновска река нема такава мизерия то са катетари то са мъркучи от системи не е истин и много умряла риба Даже ме догнуся и не лових естествено няма и да стъпя повече , защото тая мизерия няма как да се изчисти , а един дедо си ловеше бабушки и костурета и вика ше има за един тиган ,ебахти ужаса мен даже ме бе6е гнус да пристъпа до водата
nasluka