Колеги моля помогнете...

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Veselin_fish
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Колега моля помогнете...

Мнение от Veselin_fish »

Здравейте колеги!
Първо да се извиня ако съм сбъркал раздела, но тук ми се стори най-удачно. Ако съм го сбъркал ще помоля да бъде преместена темата в съответния раздел.
А сега на ''проблема''. От около 3 години и нещо търся една въдица която така и не мога да намеря Eurohold Sector Winckle Picker 3,0m. Рових в интернет в всякакви сайтове (но най-вече Гуглето) а резултата нулев. Говорих с рибари които знам че се занимават с фидер/пикер риболов резултата както се досещате отново беше нулев. След това разпитвах в 12-13 рибарски магазина от някои ми отговориха директно НЕ а в други ми казаха че ще потърсят но и тук резултата е 0,0% успеваемост. Всичко това ми подейства много демотивиращо и се отчаях почти се отказах, но преди 2-3 дни намерих 2-3 обяви, ама пусти са в унгарски сайтове, а аз трудно се оправям с българските, а с тези направо няма шанс, че и английския ми е катастрофален.
Та молбата ми е ако някои може да ми помогне ще съм много, ама много благодарен. Някои които да знае унгарски или евентуално които живее в Унгария ако може да помогне.
А ако някои има такава за продажба или знае от къде мога да се сдобия с такава въдица още по-добре.
Ето и 3 линка към обявите но като гледам май две от обявите са на една и съща въдица(която ми се вижда по добрия вариант):

http://www.aprohirdetesingyen.hu/horgas ... oval-elado" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aprod.hu/hirdetes/picker-horgasz ... 1EmpZ.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.jofogas.hu/fejer/Elado_egy_3 ... 805087.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Благодаря на всички. :)
Поздрави. :)

п.п. Направо не мога да повярвам колко съм отчаян. :oops:
Нека опазим водоемите ни чисти. Моля, събирайте си боклуците!

30184 Изображение
edge
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Колеги моля помогнете...

Мнение от edge »

Май си сбъркал раздела колега...

По-добре пусни тема в „Обяви>Купува" , а също и в „Сладководен раздел » Специализиран риболов » Риболов на фидер" , но тук има опасност старите фидерджии , да те убедят , че си сбъркал и пръчката. :)

Доколкото си спомням , марката EUROHOLD се представляваше у нас от ИНТЕРФИШ. И там си струва да се потърси...

Поздрави !
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Колега моля помогнете...

Мнение от horgasz »

Veselin_fish написа:Здравейте колеги!
... но преди 2-3 дни намерих 2-3 обяви, ама пусти са в унгарски сайтове, а аз трудно се оправям с българските, а с тези направо няма шанс, че и английския ми е катастрофален.
Та молбата ми е ако някои може да ми помогне ще съм много, ама много благодарен. Някои които да знае унгарски или евентуално които живее в Унгария ако може да помогне.
.....

http://www.aprohirdetesingyen.hu/horgas ... oval-elado" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aprod.hu/hirdetes/picker-horgasz ... 1EmpZ.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.jofogas.hu/fejer/Elado_egy_3 ... 805087.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Благодаря на всички. :)
Поздрави. :)

п.п. Направо не мога да повярвам колко съм отчаян. :oops:
Здравей колега, чак сега виждам темата. В цитираните обяви се продават две такава пръчки, едната в комплект с макара Silstar (с 2 лагера)-първите 2 линка, а другата с макара Okuma-3-тия линк. Цената на комлектите е около 20-30 евро. И двете обяви са от провинцията (унгарската). Силно се съмнявам че ще ти я пратят до България. По-скоро потърси някой куриер като Еконт например дето да има офис в Унгария и да я получи от твое име. За пазарлъка и уточняването на подробностите с продавачите мога да помогна. Ако имаш интерес - пиши на лични.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Re: Колега моля помогнете...

Мнение от rap66 »

Veselin_fish написа:...Някои които да знае унгарски или евентуално които живее в Унгария ако може да помогне...
Инсталираш си браусъра на Гугъл Google Chrome, натсройваш го на Български (ако сам не се настрои) и предлага да превежда сайтовете от всякакви езици - Унгарски, Японски, Китайски, Френски ...относително разбираемо. Абе света е твой :D. Ако имаш проблем, на лични ще помогнем
Аватар
Veselin_fish
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Veselin_fish »

edge Може наистина да не е това най-добрата въдица, но целта не е чак толкова заради самия риболов точно с тази въдица. Целта е повече колекционерска понеже имам всички видове въдици от серията ''Sector'' на марката и искам да си завърша комплекта.

horgasz имаш ЛЦ.

rap66 пробвах със всякакви видове преводачи, но нищо не се разбира.

30184 Изображение
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

Питах продавача от 3-ия линк дали е възможно да го прати до Будапеща, и сега очаквам отговор. Дай някакъв мейл да те включа в кореспонденцията, ако имам резултат.
Аватар
Veselin_fish
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Veselin_fish »

Пратих го на ЛС.

30184 Изображение
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

Имаш поща
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”