Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

до модераторите от "РАЗНИ"
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
до модераторите от "РАЗНИ"
абе пичове,вчера пуснах една тема свързана с присъдата на А.Слабаков,та нещо не я виждам тази тема
.можели малко разяснение ,изтрита ли е ,избегала ли е,цензурирана ли е,някакво малко джокерче така ако може да пуснете.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: до модераторите от "РАЗНИ"
Темата е пратена в невидимото кошче.
Предполагам, че не отговаря на правилата на форума.
Предполагам, че не отговаря на правилата на форума.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
ами дайте тогава цитат или изречение в което става видно че не отговаря на дадено правило.аз така съм в невидение
къде съм съгрешил.излиза че и тука се налага някакъв вид цензура,неможеш свободно да си изразиш мнението срещу действия на други лица
къде съм съгрешил.излиза че и тука се налага някакъв вид цензура,неможеш свободно да си изразиш мнението срещу действия на други лица

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Цензура и правила има навсякъде.
Нека дадем време на модератора, който е махнал темата да види питането.
Аз лично погледнах темата повърхностно и видях, че всяка втора дума е "педерас".
Предполагм, че това е причината да бъде изтрита.
Нека дадем време на модератора, който е махнал темата да види питането.
Аз лично погледнах темата повърхностно и видях, че всяка втора дума е "педерас".
Предполагм, че това е причината да бъде изтрита.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- разбира нещата
думите "гей" и "педераст" не са ли СИНОНИМИ?????както циганин и ром;курва и шаврантия;пруститутка -куртизанка-гейша.излиза че гея на гей не се обижда ,ама на педетраст ще е обидно
"ЧЛЕН ,ЧЛЕН ,АМА БАЯ КУР СИ БЕШЕ........."
а иначе по другата тема ,може и да няма разискване ,понеже май ще излезе ,че "някой си"пак е сътворил новина на чужд гръб
в стил "жълта преса" 

а иначе по другата тема ,може и да няма разискване ,понеже май ще излезе ,че "някой си"пак е сътворил новина на чужд гръб

- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
До някъде си прав колега,но винаги има начин да не бъде изтрита. Една * някъде из думата мисля че помага точно за това.Иначе съм съгласен с теб че п*дераса си е п*дерас.delio-haidutin написа:думите "гей" и "педераст" не са ли СИНОНИМИ?????както циганин и ром;курва и шаврантия;пруститутка -куртизанка-гейша.излиза че гея на гей не се обижда ,ама на педетраст ще е обидно![]()
![]()
![]()
а иначе по другата тема ,може и да няма разискване ,понеже май ще излезе ,че "някой си"пак е сътворил новина на чужд гръбв стил "жълта преса"
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- minchoto
- ще става разбирач
Така си еgochev86 написа:Иначе съм съгласен с теб че п*дераса си е п*дерас.

-
- разбира нещата
точно сега се рових из тълковния речник ,и двете думи ги има с еднакво определение,така че не виждам основание да се правим на моралисти и да казваме че "педераст "е вулгарна дума и да слагаме точки и чертички.виж х.и и пу...ка
ги няма и е..не,за тях съм съгласен .и по темата един виц малко стар но актуален за модата по света:
Едно синче се пребира в къщи посред нощите и среща баща си.на въпросите ,защо закъснява и къде е ходил ,малко с недомлъвки си признава:тате аз съм гей.
бащата го поглежда ,запазил спокойствие и дух пита:
-известен ли си?
-не.
-имаш ли пари,богат ли си?
-не.
-е ми тогава какъв гей си ?ти си жив педераст.
ги няма и е..не,за тях съм съгласен .и по темата един виц малко стар но актуален за модата по света:
Едно синче се пребира в къщи посред нощите и среща баща си.на въпросите ,защо закъснява и къде е ходил ,малко с недомлъвки си признава:тате аз съм гей.
бащата го поглежда ,запазил спокойствие и дух пита:
-известен ли си?
-не.
-имаш ли пари,богат ли си?
-не.
-е ми тогава какъв гей си ?ти си жив педераст.
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
minchoto написа:Така си еgochev86 написа:Иначе съм съгласен с теб че п*дераса си е п*дерас.Ама между гей и педераст има разлика. Гей е състояние на духа, а педераст е състояние на гъза

If we are what we eat, tomorrow I could be you.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Правилата са за всички.
Щом има правила за потребителите на форума трябва да има и за модераторите
.
Ако е изтрита дадена тема,се пуска лично на пусналия темата с обяснение.
Ако е изтрит даден пост,в дадена тема,на мястото на коментара се поставя обяснение защо.
Форума има правила и според него всички.Понеже няма точка в правилника на форума"Ами така е преценил"трябва да има обоснованост,иначе нещата отиват на диктатура.
Без да визирам дадената тема.Просто изчезват мнения без никой да ти казва защо.
И само да попитам на п.......а членка ли да казвам
Това да се вземе за офф
Щом има правила за потребителите на форума трябва да има и за модераторите

Ако е изтрита дадена тема,се пуска лично на пусналия темата с обяснение.
Ако е изтрит даден пост,в дадена тема,на мястото на коментара се поставя обяснение защо.
Форума има правила и според него всички.Понеже няма точка в правилника на форума"Ами така е преценил"трябва да има обоснованост,иначе нещата отиват на диктатура.
Без да визирам дадената тема.Просто изчезват мнения без никой да ти казва защо.
И само да попитам на п.......а членка ли да казвам

Това да се вземе за офф

Явно някой от Форумa с големи aмбиции ,леко
поведение и влечение към мъжките лaски се е
почуствaл зaсегнaт и е дрaснaл едно ЛС нa някои
от Модерaторите и темaтa е изтритa.Пък и димящия
и през aнaлa Слaбaков дa си е мерил прикaзките.
В държaвa упaвлявaнa от
Педaли кaкво е очaквaл.
поведение и влечение към мъжките лaски се е
почуствaл зaсегнaт и е дрaснaл едно ЛС нa някои
от Модерaторите и темaтa е изтритa.Пък и димящия
и през aнaлa Слaбaков дa си е мерил прикaзките.
В държaвa упaвлявaнa от
Педaли кaкво е очaквaл.

Последно промяна от Teo 62 на Вто Дек 17, 2013 6:01 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
за жалост ,май така се получава.заприличва на КАТ или на български съдия."поради липса на достатъчно доказателства ,обвиненият е оневинен по преценка на съдиите".при катажийте е малко по-различно-винаги си виновен ,но във акта поне ти пишат по каква точка или член те глобяват.точка 3.4-трябва да претърпи някаква промяна за да не чудят колеги за какво им е изтрито мнение или тема 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Би ли ми плащал за което?Красимир Атанасов написа:Ако е изтрита дадена тема,се пуска лично на пусналия темата с обяснение.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не.Ако си приел да си модератор,предполагам си приел и някави условия.sapuna написа:Би ли ми плащал за което?Красимир Атанасов написа:Ако е изтрита дадена тема,се пуска лично на пусналия темата с обяснение.
Ако не ти се занимава е друг въпрос и може да сдадеш поста.
Има читави колеги където може и да я вършат тази работа,а и са сред нас простите юзъри.
Темата не е моя отговори на колегата пуснал темата,няма нужда да цитираш мен.
Аз просто изразих мнение,или и на това нямам право

И без това на всички е ясно,че във форума остана само един модератор и това е П.Иванов.
Рулира навсякъде и с каквото може помага.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
С риск да те обидя ,ще ти отговоря - от всичко написано ,съм съгласен само с едно ... че си прост юзър!
От много време си ми "трън в очите".Не съм го показал ,не съм те преследвал или коригирал ,не съм го обозначавал никъде!Ти обаче знаеш само едно ,а то е "МОД това ,МОД онова"!Какво целиш не знам ,ама знам че другите батковци около теб знаят ,знаят много добре как да пуснат стръвта и такива като теб да клъвнат!И като клъвнат да се опъват ,въпреки да знаят че ще ги пуснат!
За трънчето ... малко силно го казах!Ти не си трън ,ти си от онези осили ,къде нито бодат ,нито правят бримка на крачола ,а просто загрозяват шарката на панталона!
На автора на темата няма да отговарям ,това има кой да го стори!
И в заключение ... тежко на форума ,ако модераторите са с твоите виждания!
От много време си ми "трън в очите".Не съм го показал ,не съм те преследвал или коригирал ,не съм го обозначавал никъде!Ти обаче знаеш само едно ,а то е "МОД това ,МОД онова"!Какво целиш не знам ,ама знам че другите батковци около теб знаят ,знаят много добре как да пуснат стръвта и такива като теб да клъвнат!И като клъвнат да се опъват ,въпреки да знаят че ще ги пуснат!
За трънчето ... малко силно го казах!Ти не си трън ,ти си от онези осили ,къде нито бодат ,нито правят бримка на крачола ,а просто загрозяват шарката на панталона!
На автора на темата няма да отговарям ,това има кой да го стори!
И в заключение ... тежко на форума ,ако модераторите са с твоите виждания!