драгомир до пловдив

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

tornadohorn
новобранец
новобранец

драгомир до пловдив

Мнение от tornadohorn »

искам да питам някои знае ли нещо за един водоем до село Драгомир пловдивско ...не съм ходил там от години а сам хващал хубави рибета в него.. благодаря ;-)
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Ако имаш впредвид този,който е след селото,зад могилата с котата,бяхме там миналата неделя.Пристигнахме около 08ч сутринта и бяхме отсреща,срещу шавара.Още като слязохме от колата,забелязахме близо до шавара да скачат огромни каракуди-направо излизаха над водата.Целия ден обаче,нито една не клъвна-богато захранване,различна стръв,абе какво не опитахме.Не ще и това е.Кълвеше само дребна каракуда и нищо повече.Даже слънчак не клъвна.Но явно има риба.Наслука.
tornadohorn
новобранец
новобранец

Мнение от tornadohorn »

ами аз не помня точно кой беше ама маи е този след селото до едни лозя, имаше една голяма стена а в другия краи един голям(бурум) нещо като нос навътре..... да си призная не съм ходил 10 години а многе ме кефи язовирчето... ще го пробвам тия дни благодаря за инфото :D
bolty
новобранец
новобранец

драгомир

Мнение от bolty »

Да язовирчето е страшно готино .Знам със сигурност че преди 7-8 години там е имало шарковци 10-15 кг и не само.Последно бях там преди около 6 години и нямам инфо за него .Ако ходиш там драсни два реда и пиши как е .Наслука
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Успях да кача някоя снимка .Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”