Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Около Плевен
Модератор: Paublo_Eskobar
Около Плевен
Колеги, до 27-ми съм в Плевен и много ми се иска да направя един излет за хищник с някой, който познава района.
С кола съм, така, че ако на някой му е проблем транспорта, но знае хубави места, нека ми пише на лично или поне да даде съвет къде да отида и с каква стръв.
Много ще съм благодарен.
С кола съм, така, че ако на някой му е проблем транспорта, но знае хубави места, нека ми пише на лично или поне да даде съвет къде да отида и с каква стръв.
Много ще съм благодарен.
- kocitoto
- ще става разбирач
Re: Около Плевен
Всичко в околността е замръзнало. Евентуално, ако си фен на леда, но ще трябва друг да те съветва.
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Колега и Дъбника ли е замръзнал ? 

Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
Не е замръзнал,но за там ти трябва лодка и котва да си разчистиш место от мрежите нахвърляни вътре и после ако си ентусиаст да ловиш.lachezar1 написа:Колега и Дъбника ли е замръзнал ?
Остави само стъпки
-
- ще става разбирач
На ''ДЪБНИКА'' има риболов на дребни и средни баби платика и уклей на малката дига;На кулите се обажда костур на джиг