Дунава при Оряхово

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Kolio Gruncharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Дунава при Оряхово

Мнение от Kolio Gruncharov »

Весела Коледа на всички ви!!!
По празниците си бях по Оряхово и ходих за няколко часа до Дунава , с тенденцията да хвана някое морунажче или скобарче. Времето - отвратително , мъгла с нож да я режеш. Бях при "бившият кантар" след пристана . Захранка един пакет Промикс река и един хляб със 100-ина гр. бял . Уви нямаше пипане за близо два часа . План "Б" - при ферибота миналата година си кълвяха доволно уклейчита и маздружки , нооооо таз година няма и помен от тях . и така след още 1/2 часа бях в колата обратно за вкъщи.
ААААА хванах си една "хремичка" , но това е друга тема за разговор :lol:
Живи и здрави през Новата Година .
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Re: Дунава при Оряхово

Мнение от pano64 »

Честита коледа колега.Аз съм заклет фен на Дунава и знам че,на тази река днес ловиш яко утре не се знае как ще те изненада така че,важно е да бъдеме упорит и и понеже си от Оряхово можеш ли да ми кажеш добри места за палатка ще ти бъда много благодарен.Весели празници. :partyman: :drinkers:
Изображение
Аватар
Бацката
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Дунава при Оряхово

Мнение от Бацката »

Здравейте, колеги!
Хубави места за палатка има по пътя между Оряхово - Мизия. Местата може да се познаят по направените пътеки от рибарите в храстите. В този участък има около....минимум 15-20 доста добри места. Под ферибота също има две три места - ловил съм доста прилични бели мрени на тези места.
Най-доволен от риболова съм бил на остров Есперанто(под Оряхово успоредно на с.Лесковец), но за там е препоръчително да имаш местен рибар, който да те упъти по правилните пътеки до острова и да ти покаже местата. Сега по това време съм сигурен, че едрата бяла мряна кълве на кашкавал.
Весели празници на всички! :partyman:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”