Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Твърд калъф - Filstar 150см.
Модератор: sapuna
- azareus
- ще става разбирач
Твърд калъф - Filstar 150см.
Интересува ме дали ще се хванат свободно 2 пръчки с макарите в единичният калъф 150см.(дали е достатъчно широк) Става въпрос за този модел http://megafishing.bg/product/492/tvard ... lstar.html Спешно ме интересува за да знам дали ще е достатъчен или да взимам двойният.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- научил се да хвърля
Re: Твърд калъф - Filstar 150см.
вземи двойния ,аэ имам и е по-добрия вариянт.В единичния можеш да събереш една въдица с макара и една или две без макари
- stefan4etoo
- сериозен играч
Я си вземи двойния да ти е мирна главата
Аз го имам двойния на 150 см и в него държа мач,боло,два спининга(единия без макара),дръжка за кеп.Слагам си водата и сандвичите даже
Значи влизат ми две макари в едното отделение идеално ама макародържачите на мача и спининга ми се падат на различно разстояние и така двете макари седят една върху друга на разстояние 3-4 пръста,ако са една до друга ми се струва, че ще е тясно
Двойния вземай

Аз го имам двойния на 150 см и в него държа мач,боло,два спининга(единия без макара),дръжка за кеп.Слагам си водата и сандвичите даже

Аз ползвам същия, но троен и съм си довелен.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Имам двойния и съм доволен! За тези пари е добре....събират се 3-4 пръчки с макари (зависи от размера)
+ дръжката за кепа и някой директен 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- azareus
- ще става разбирач
Благодаря на всички за мненията. Ще го ползвам за мач и фидер с различна транспортна дължина (12см разлика). Ще взема двойният, тъкмо ще има място за кепа и директния.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- научил се да хвърля
А този калъф има ли лепенки за неподвижно закрепване на въдиците?
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Не,ама като се замисля и да имаше едва ли бих ги ползвал-нищо не може да им стане на сопитеivanov87 написа:А този калъф има ли лепенки за неподвижно закрепване на въдиците?

- azareus
- ще става разбирач
Сега разглеждах Майсторски риболов и попаднах на това http://www.masterfishing.bg/product/695 ... lenia.html Дали няма да е по-удачен вариант?
- stefan4etoo
- сериозен играч
Все същата работа ще ти върши.С колегите които ходя имаме общо 3 двойни калъфа,и трите с различна марка и нямат разлика нито в направата нито в материалите само дето на единия Фокус на дръжката за носене има дунапрен облечен в черна кожа и след време се цепи тая кожа и става малко грозно.Вземай тоя който ти хареса като визия и цвятazareus написа:Сега разглеждах Майсторски риболов и попаднах на това http://www.masterfishing.bg/product/695 ... lenia.html Дали няма да е по-удачен вариант?

п.п. И на мен ми харесва Корморанчето,само да имаше и пластмасова тапа отдолу

- azareus
- ще става разбирач

- stefan4etoo
- сериозен играч
Да ти е честит колега и да кажеш как еazareus написа:В крайна сметка поръчах Корморана, някак си ми е една идея по - красив. Ако това може да се каже за един калъф.
Благодаря колега за коментара.