яз. Кула

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

яз. Кула

Мнение от Stefko »

Току що получих информация, че на въпросният язовир нещата хич не са добри. Все още не се е размразил изцяло, а там където е, рибата още не дава сериозни признаци за събуждане... Едно приятелче днес е бил там и за 3 часа е хванал една маломерна бабушка и едно още по-дребно костурче :cry: :roll:
Влади Вътков
новобранец
новобранец

Мнение от Влади Вътков »

Върви сега и ще видиш разликата,аз от малък ловя там. Имаше много добри времена. Пиши ми как е , защото сега живея във Варна и нямам наблюдения за кулския. :cry:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Върви сега и ще видиш разликата,аз от малък ловя там. Имаше много добри времена. Пиши ми как е , защото сега живея във Варна и нямам наблюдения за кулския.
Ами честно казано аз също не ходя много-много на яз. Кула - предпочитам на Дунава :lol: Но пролетно време преди и през забраната го посещавам и поначесвам крастата. На моменти се получават наистина добри излети, но в общи линии рибата е доста непостоянна. За последно ходих там на 24-ти май и бях пълно капо (ако не броиме слънчевките, от които нямаше отърване), докато на следващата седмица едно приятелче разказа, че е давало шаран и платика...
Сега е време да поизоставя кулския язовир и да се отдам на голямата ми страст - Дунава. Ако научавам нещичко обаче ще го пускам като инфо... Наслука и на теб по варненско!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”