Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Йовковци
Модератор: sapuna
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
яз.Йовковци
Утре заминаваме в тази посока и искам прясно инфо за рибата в язовира и местата под моста след с.Яковци.Щуката на изкуствена примамка взема ли,щот съм по-фен на спининга,пък и не ми се ловят и мъкнат каракуди и подобни дребосъци.Ше хвърляме за щука основно,а на плувка за каракуда и костур на бял червей.Някаква друга риба има ли?На какви такъми и на къв ем?Кажете всичко,което смятате,че ще ми е от полза.Ограничени сме във въдиците-три на брой. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: яз.Йовковци
Kakво е положението?Никой не се включва да каже нещо. 

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз тази седмица ше взема една нова пръчка Starline FX project и една макара,че ше напрая сефтето веднага на морето,ама в петък до неделя ше е на Йовковци.Пътешествието се отложи заради изпита ми,който се проведе тази сутрин,но сега цяло лято ше се подвизавам.
Ще видя какво е положението на място,но предимно на плувка с бял червей за дребосъците и ще повъртя и аз малко железни,дървени и пластмасови дрънкулки за щуката и костура.Видях,че и бяла риба имало,ама...по темата ще пиша като се върнем.
Поздрави!

Ще видя какво е положението на място,но предимно на плувка с бял червей за дребосъците и ще повъртя и аз малко железни,дървени и пластмасови дрънкулки за щуката и костура.Видях,че и бяла риба имало,ама...по темата ще пиша като се върнем.
Поздрави!
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
E,аз предпочитам костур,но ще взема и рибарска царевица от бурканче с аромат на ванилия,дет я ползвам за шаран.За сом няма да се хвърля,понеже ще ловим през деня.Най-се точа за някоя по-едра щука,пък и да не хвана,поне костур като има-капото е спасено. 

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.