По Струма през уикенд 23-24.06.2007??

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

По Струма през уикенд 23-24.06.2007??

Мнение от maver13 »

Казвайте сега кво стана по Стума, че моя излет до там се прецака, и за нещастие извъртях 2 последователни капота на Челопечене в петък и събота, в търсене на митичните платики :cry: Кажете какво съм изпуснал :wink:
aide nasluka
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: По Струма през уикенд 23-24.06.2007??

Мнение от Mitak »

нищо не си изпуснал аз на 23-ти събота бях цял ден реката доста е паднала и се е поизбистрила.. много дребосък ама много редувах пружина плувка... верно добро количество се събра в живарника но дребосък преминаващи колеги се оплакаха от същото... следобед заприиждаха на тълпи хора които се къпаха в реката цопкаха пляскаха и тн. това усложи още повече риболова.. следващия път ще търся по-недостъпно място за плажуващите белким излезе някой добър рибок :lol:
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

СТРУМАДЖИИ-РАВНИС :wink: :lol: 23 цял ден,24 до 9,30 и равносметката:срещу бака /25л/фул с подхранка около 2кг. подбрана мряна,1 скобар безапелационно скъса 0,12 и 4 откачени около 0,700кг. разходени прилично от моя милост/защото нямаше кой да ми забие тъпата кука в г..а/ :oops: :evil: Но все пак 2 влезнаха в живарника пак около 700-те гр.Реката падна невиждано с 10-12см.Колеги вече не знам кой да питам за това че немога по никакъв начин да кача снимки в галерията,а отделно и тук в темата :oops: ПОМАГАЙ ТЕ :wink: :D
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

На 23 след обяд дръпнах към Струма - между Бобошево и Пастух преди бунгалата . След добро захранване започнахме риболов на плувка . На бял и мамарец на границата между тихата и бързата вода излизаха прилични мренки . На фидер резултатите също бяха добри - обаждаха се по - едри мрени . Към обяд пробвахме на чукане на скакалец - излизаха средно големи кленчета .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”