Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупен връх
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Счупен връх
Здравейте! По време на риболов с моят теле спининг, стана проблем! Какво точно стана, закачих воблера на шавара, при опити за откачване не съм забелязал, че плетиняка про пауър се е навил няколко пъти на върхът и направо, като с нож, не счупи, а издялка треска от средата на върха! Така, намерил съм сайт в нета от, къде да го закупя и заменя! Но не знам и не съм сигорен, кой от двата вида матерял е моят, КАРБОН или ЧЕРНО СТЪКЛО !? Описанието на моят връх е: плътен черен, става на трески! Моля помогнете, кой от двата е! Благодаря ви! Поздрави!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Счупен връх
Във всеки що годе зареден магазин,ще ти направят смяната на върха с нов и ще го паснат на дължина,размер,водач и всичко останало.Гледам си от Пловдив,при толкова много магазини там,мисля,че проблема ти е повече от прозаичен.
-
- научил се да хвърля
Благодаря за отговорите, но за сега съм в UK (то и тук се случи това), поне до лятото ! За това искам да съм сигорен от, какъв материал е точно, ще изчакам още отговори и на други колеги преди да поръчам!
-
- научил се да хвърля
Колеги моля помогнете, КАРБОН или СТЪКЛО, за да съм сигорен, какво да взема !?
п.с. В краен случай и от двата вида ще купя, по £2.99 е парчето!
Колега, за 2.99 не си струва да се коментира. Проблема ти няма да е материала, а по-скоро прехода на конуса.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Карбона се чупи и става на трескиkris-uk написа:Колеги моля помогнете, КАРБОН или СТЪКЛО, за да съм сигорен, какво да взема !?
Може да има и плътен връх от карбон,
но от стъклото,както го споменаваш,не е черно ,само външно, така е боядисано,отвътре е бяло и не става на трески,а на клечки,на игли.Не се чупи ,ами остава пречупено
Аз там съм пораснал...
Колега зарганджия съм и ти казвам че има карбонови плътни шпиц-връхчета на сопите но тук в България са около 7-10 лв така че по-добре взимай на място.Все пак трябва в магазин със сервиз понеже трябва да се измери точно скоса на върха --а там микроните са важни!!Успех
-
- научил се да хвърля
Моето е плътно черно и става точно на игли! Продават се от плътно черно стъкло, от боядисано, от бяло и от плътен черен карбон и има и моя размер, който търся! Но тъй, като е от нета а не от магазин да го видя и сравня се чудя от, какво е моето ?
- ydobrev75
- разбира нещата
колега,купувай нов спининг на 2 части,този го зарежи!кефа от риболова няма ЦЕНА!ВСЕ ПАК ЦЕНИТЕ В АНГЛИЯ СА НОРМАЛНИ!наслука 

-
- научил се да хвърля
Благодаря ти колега bobo_33333 , точно така, става на трески и се чупи, карбон е! Поздрави !
п.с. м/у имам още три спининга от 2 части, Чери-3м-20-60г, Шимано-6.6"-7-17г-бърз, Шимано-2.70м-3-14г! Но тази повече ме кефи, Балзер-2.70м-5-45г, като ми омръзне, следващата пак ще е Балзер-2.40м-10-40г, но ще е от 2 части!
Кефа няма цена!
п.с. м/у имам още три спининга от 2 части, Чери-3м-20-60г, Шимано-6.6"-7-17г-бърз, Шимано-2.70м-3-14г! Но тази повече ме кефи, Балзер-2.70м-5-45г, като ми омръзне, следващата пак ще е Балзер-2.40м-10-40г, но ще е от 2 части!
Кефа няма цена!