Бегуновци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
ivan2775
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Бегуновци

Мнение от ivan2775 »

Интересува ме каква риба излиза на язовир Бегуновци,и какъв е регламента,Благодаря
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Ами аз ходих преди десетина дни, излиза предимно червеноперка,около 10-15см на бял,но и слънчаците усърдно се включват.Между червеноперките излиза и каракуда,едра окло 300-400 грама, казват че на вътре с ваглер и на торен излизало само червеноперка но не съм ловил и незнам.На дъно малки шаранчета,от порядъка на 500-800 грама,просто още са малки,не са пораснали защото източваха язовира преди 2 години и зарибяват едва от миналата.Плаща се 5лв на пръчка,язовира е голям ако платиш за 2 или 3 можеш спокойно да хвърлиш с 2 повече,никой няма да види,а и да види няма да има забележки.Аз стоях около 5 часа и хванах 30-40 червеноперки и 4 големи каракуди.Пазача каза че на дъно на бял излизало и пъстърва,ама пазачите нявсякъде казват това.Ако наистина си решил да ходиш се запаси с 2-3 пакета подхранка и много бял на 20 червеноперки ще вадиш и почти толко слънчак :wink: .Лови около водораслите от страната дето е кафето,че от другата е тегава работа. Дано съм ти бил полезен
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ivan2775
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan2775 »

Колега информацията ми е полезна,на мен познати но не рибари ми напълниха главата с приказки за едри шарани ибял амур
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

нищо подобно,поне аз като бях никой не извади,само 2-3ма извадиха малки шаранчета,прецени сам,рибите са пуснати миналата година и тая,може ли да са над кило :shock: но ако ходиш УСПЕХ :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Колегата е прав,Едни колеги бяха завчера и нищо не са хванали.Имам предвид, нищо по едро.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”