ВНИМАНИЕ ОТКРАДНАТА ЛОДКА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
JIRO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ВНИМАНИЕ ОТКРАДНАТА ЛОДКА

Мнение от JIRO »

На вниманието на всички колеги от този форум. На 6 ти януари ми откраднаха лодката, двигателя и резервоара,лодката е ям бай зодиак 3.80м с дървен под сив на цвят дъното е от черен винил , от вътрешната страна на носа има 2 черни лепенки , на десният борд под дръжката има малка лепенка, двигателя е ямаха двутактов 25к.с. характерното за него е че съм му махнал лепенките отпред и отзад на който пише 25к.с. и има драскотини по капака, резервоара е червен куиксилвар със сив гориво провод.Ще бъда благодарен на всеки който подаде някаква информация на тел.0878/845830 Ивайло Матов Варна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: ВНИМАНИЕ ОТКРАДНАТА ЛОДКА

Мнение от Тедо »

колега, пишете едно писмо до представителството на ямаха със серийният номер на мотора - ако отидат да питат за ремонт или части има малък шанс да се издадат...
При Меркури в он-лайн системата имаме въведени номера на крадени мотори и ако се влезе в системата с номера на мотора, излиза "откраднат"
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Колега разкажи и как е станало, кога (в колко часа) и на кой водоем . Може някой да е видял нещо.
Аватар
JIRO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от JIRO »

Благодаря ти Тедо , ще посъветвам моя приятел Ивайло(от чието име пуснах темата) да постъпи така!Дано се намери защото комплекта беше страхотен...
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Дано се намери колега! И ако я намерите вие,не викайте полиция ,а се обадете на колеги! С радост бих ви помогнал,ама съм далече! Успех!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”