Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка?
Модератор: sapuna
- MITKO70
- кандидат преподавател
Инфо за Копринка?
Колеги,понеже планирам 10дневен излет в началота на месеца , ако някай има прясна информация за язовира/дунавския ръкав/нека сподели.Благодаря предварителтно.След това ще върна жеста с ново инфо.
Копринка-ИНФО
Колега на Дунавския ръкав нищо не бара,преди два дена бях там!Вчера бях на шапката на тополите,кълве малки шаранчета до половин килограм!Излиза и хубав костур,и сом обаче ако можеш да разпъваш на вътре!аз съм от Казанлък!Прясно инфо
- MITKO70
- кандидат преподавател
Мерси за инфото.Това място "шапката на тополите" е там където се събират Дунавския и Копринския ръкав или бъркам?Това за костура и сома е добре .Аз съм с лодка и сонар така че ми е познато дъното в района.Миналата година излезе и бяла на влачене.Ще съм там някъде около 10.07.ако имаш ново инфо до тогава ще съм ти благодарен.Може и на ЛС. Водата до къде е в залива при гората?
Здравейте колеги.Мисля в началото на Август да заведа семейството си с каравана на Копринка.Ориентирах се към него ,защото като ученик съм ходил там и са ми останали спомени от прекрасна природа - беше много красиво. Не познавам язовира и трудно бих се ориентирал - къде е най удобно за каравана - спомням си един ръкав - огромни дървета / букове ли да бяха - не знам - едни дебели сенки/за това си мечтая сега - в Шумен в момента е 40 градуса/ . Бай да уей - така и не открих на каква надморска височина е язовира . Ходи ми се на по- високо - Доспат , Батак - но ми е много далече от Шумен - ще измъча децата.
Та така - ако можете да ме ориентирате ще ви бъда страшно благодарен!
РС - ловя най -вече на леко така че и дълбочината до брега в близост до караваната е също от значение!
Та така - ако можете да ме ориентирате ще ви бъда страшно благодарен!
РС - ловя най -вече на леко така че и дълбочината до брега в близост до караваната е също от значение!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Колега Марто_1 ръкава за които си спомняшс хубава дъбова гора е Дунавския от дясната страна.Това е втория ръкав от стената посока Калофер.Има отбивка при една чешма в ляво.Удобно е за каравана ,аз миналата година бях с караванаи цялото семейство.Но водата спадаше много и гората остава на 20-25м.Иначе ходиш по пясък ,идеално за почивка и риболова беше добре/въпреки спада на водата/.Това беше около 20.08.2006г.Дълбочина има но ака падне водата ,караваната ще е по-назад.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма защо .Аз ще съм там до към 20.07 и след това ще имаш прясно онфо ,а не се знае дали няма да повторя през август ,зависи от риболова...Иначе ще останеш доволен от мястото и почивката.Имаш близо хубава вода ,а в Долно Сахране има мини маркет с всичко необходимо, хляб и т.н. така че не се запасявай много.Чакай инфо тук.