Каде около ямбол

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Каде около ямбол

Мнение от RoSeN_94 »

нов сам ж форума ако сам диопуснал гре6ки се извинявам.Някои може ли да ми каже каде около ямбол излиза риба :!:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Добре дошъл, колега градски!
Първо, бих те помолил като постваш във форума тук да пишеш четливо и на кирилица, за да бъдеш разбран и приет сериозно. Другото е, преди да пускаш нова тема, огледай се дали вече няма подобна такава - в случая аз съм пост-нал същата тема http://forum.nariba.com/viewtopic8558.html, на която до момента нямам отговор няколко дни.
Не приемай това като караница, виждам, че си нов, затова го приеми като полезни съвети, за да можеш да ползваш форума адекватно.

А колкото до риболова в нашия край, ами още не зная нещо конкретно, освен че на Шарково се лови бабушка и тук-там каракуда.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

извинявам се
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Няма проблем! Само се чудя, къде са всички колеги, които варлуват из Ямболско или по-точно защо никой нищо не споделя....
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

ми около иамбол никаде не калве за това ниама отговори ако се интересува6 знам 1 иазовир но тои е платен тои се намира мейду кукорево и окоп
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Привет! Е те точно на него язовир (Окопския) се ловят шаранчета среден калибър (кило, кило и малко) . Бях тръгнал натам в Неделя рано рано, но си викам я да пробвам как е положението долу на старото корито до Ханово - много тънка вода, както винаги, но за сметка на това рибичката си дава прилично. Каракуда и червенопера си излиза добре, а каква кочина е наоколо - ВСЕКИ ходи и си остава мизериите край брега, апелирам, нека всички ние мислим малко повече за природата - обирайте си боклуците с вас! Не са повече от една малка найлонова торбичка, което в сравнение с пълен багажник такъми не е НИЩО!
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

На самуилово кълве рибата!!!
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

каде се намира това самуилово
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

На 3км западно от Крушаре!
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

А някаде по реката не знаеш ли устрем срем
:roll:
pmzk

Мнение от pmzk »

Единственото добро мясо за мен е на Ханово ( запушеното ), също може да отидеш на дупките до Кукорево, ама там има много кърлежи :!: За реката, ако искаш добър улов просто може да забравиш...Ходих да гледам скоро какво правят в града и на водопадчето имаше някакъв с малка мрежа, който ловеше ситните рибки.Просто нямам думи тия хора са си загубили ума :evil:
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

В ямбол лошото е че бракониерите варлуват много.Иара трябва да идва по често.По реката е пално с парашутисти :cry:
boichev
новобранец
новобранец

Мнение от boichev »

Виж това за Устрем и за Срем е интересно. По това време на годината съм правил добри излети в региона , но много зависи какво е нивото. Дори мисля да ходя тази седмица, та ако някой случайно сподели нещо за нивото ще бъде полезно за всички.
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

Здравейте колеги и съграждани,
Вчера към надвечер около 17 часа реших да се поразходя по Тунджа да пробвам един монтаж за дъно http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Отидох до моста на бомбонена където има паднали дървета и пясакливи не беше много зле работата хванах едно малко сомче което беше върнато на свобода и няколко сносни мрени които може да видите в галерията.Другото място което дава риба и то доста добре но мразя да ходя там заради мазната вода и честата смяна на цвета на водата е кадето се влива мръсния канал от папас олио. Там излизат кабачета,алай
и червенопера на жито леко да е вкиснато и не твърдо сварено.Търси се на голяма дълбочина да се влачи по дъното куката да позакача тук там все едно кълве. Кордата да е тънка но и здрава че ония лакетници като ударят си трагват без спиране. Това са местата които мога да ви кажа като инфо с риба другите по реката са мъка.Ами НА СЛУКА на всички.
П.п рибата на канала дава най-вече надвечер но местата се заемат още в ранния следобет наи добре ще разберете дали дава ако има много хора струпани там.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”