красив риболов

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

guspata_35
новобранец
новобранец

красив риболов

Мнение от guspata_35 »

колеги,с падането на първия сняг рибата влезе в топлия канал на теца и става страхотен риболов!визирам тец-Гълъбово,топлият канал,който излиза от централата.лови се на изтичане и задържане,кой както му харесва,излизат хубави чевеноперки и каракуди от 200-400 грама,стръв бял и пинки.на задържане на царевица удрят ,макар и рядко хубави каракуди,има екземпляри и над килограм.хранихме основно с филстар ванилия(зеления)и по малко царевица и изпънат бял в топките.течението не е кой знае какво,с 5 грамова близалка се прави добро задържане с крачене.рибите вземат уверено,като по-едрите доста опипват стръвта,преди да поемат.вчера,26.01,за 4 часа направихме над 40 килограма мешана риба,не съм я теглил колко е,всичко върнахме във водата,за съжаление на място установих,че съм забравил фотоапарата в къщи :( :( :( утре се каним да направим още един риболов с моя ученик,този път съм приготвил фотото с комплект допълнителни батерии :D :D :D това е от мен,който има желание и възможности-да заповяда.п.п.Папи,другия път като идвате с Монтанеца,обадете се да ми направите едно гости,не сме се виждали от 100 години :D :D :D
всеки може повече,отколкото мисли.....
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: красив риболов

Мнение от stanilov »

guspata_35 написа:колеги,с падането на първия сняг рибата влезе в топлия канал на теца и става страхотен риболов!визирам тец-Гълъбово,топлият канал,който излиза от централата.лови се на изтичане и задържане,кой както му харесва,излизат хубави чевеноперки и каракуди от 200-400 грама,стръв бял и пинки.на задържане на царевица удрят ,макар и рядко хубави каракуди,има екземпляри и над килограм.хранихме основно с филстар ванилия(зеления)и по малко царевица и изпънат бял в топките.течението не е кой знае какво,с 5 грамова близалка се прави добро задържане с крачене.рибите вземат уверено,като по-едрите доста опипват стръвта,преди да поемат.вчера,26.01,за 4 часа направихме над 40 килограма мешана риба,не съм я теглил колко е,всичко върнахме във водата,за съжаление на място установих,че съм забравил фотоапарата в къщи :( :( :( утре се каним да направим още един риболов с моя ученик,този път съм приготвил фотото с комплект допълнителни батерии :D :D :D това е от мен,който има желание и възможности-да заповяда.п.п.Папи,другия път като идвате с Монтанеца,обадете се да ми направите едно гости,не сме се виждали от 100 години :D :D :D
Колега за циментирания канал , който се влива в езерото ли става въпрос ?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”