Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

красив риболов
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
красив риболов
колеги,с падането на първия сняг рибата влезе в топлия канал на теца и става страхотен риболов!визирам тец-Гълъбово,топлият канал,който излиза от централата.лови се на изтичане и задържане,кой както му харесва,излизат хубави чевеноперки и каракуди от 200-400 грама,стръв бял и пинки.на задържане на царевица удрят ,макар и рядко хубави каракуди,има екземпляри и над килограм.хранихме основно с филстар ванилия(зеления)и по малко царевица и изпънат бял в топките.течението не е кой знае какво,с 5 грамова близалка се прави добро задържане с крачене.рибите вземат уверено,като по-едрите доста опипват стръвта,преди да поемат.вчера,26.01,за 4 часа направихме над 40 килограма мешана риба,не съм я теглил колко е,всичко върнахме във водата,за съжаление на място установих,че съм забравил фотоапарата в къщи
утре се каним да направим още един риболов с моя ученик,този път съм приготвил фотото с комплект допълнителни батерии
това е от мен,който има желание и възможности-да заповяда.п.п.Папи,другия път като идвате с Монтанеца,обадете се да ми направите едно гости,не сме се виждали от 100 години

всеки може повече,отколкото мисли.....
-
- ще става разбирач
Re: красив риболов
Колега за циментирания канал , който се влива в езерото ли става въпрос ?guspata_35 написа:колеги,с падането на първия сняг рибата влезе в топлия канал на теца и става страхотен риболов!визирам тец-Гълъбово,топлият канал,който излиза от централата.лови се на изтичане и задържане,кой както му харесва,излизат хубави чевеноперки и каракуди от 200-400 грама,стръв бял и пинки.на задържане на царевица удрят ,макар и рядко хубави каракуди,има екземпляри и над килограм.хранихме основно с филстар ванилия(зеления)и по малко царевица и изпънат бял в топките.течението не е кой знае какво,с 5 грамова близалка се прави добро задържане с крачене.рибите вземат уверено,като по-едрите доста опипват стръвта,преди да поемат.вчера,26.01,за 4 часа направихме над 40 килограма мешана риба,не съм я теглил колко е,всичко върнахме във водата,за съжаление на място установих,че съм забравил фотоапарата в къщи![]()
![]()
утре се каним да направим още един риболов с моя ученик,този път съм приготвил фотото с комплект допълнителни батерии
![]()
![]()
това е от мен,който има желание и възможности-да заповяда.п.п.Папи,другия път като идвате с Монтанеца,обадете се да ми направите едно гости,не сме се виждали от 100 години
![]()
![]()