Какво да се прави???

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Васкоо
новобранец
новобранец

Какво да се прави???

Мнение от Васкоо »

:twisted: Снощи от 18,00 до 21,30 на р. Искър между летището и моста на Ботевградско - точно 92 души (т.е. седем души и 85 топидиоти). Тръгнах само с изкуствени примамки и имаше колега с блеснички, пет души на плувка и всичко останало с мрежи, а между тях парашути и цапала :twisted: . Като си помисля че там сме пускали каракуда, лин, щука, костур, за да разнообразим реката :cry: .
Някой ще каже ИАРА - дали не звъняхме и дали случайно не дойдоха. То по-добре и да не идват, че тогава е мъката - два пъти съм виждал на живо как горски взима пари от дървосекачите и няколко пъти същото упражнение от мрежарите. :twisted: :x :twisted:
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

ами колеги, то по-добре да си плащаме таксите за билетите на някой от многобройните СОТ-ове, та те за тез` пари вероятно с удоволствие ще се заемат със задачата. Хем и момчетата които работят в тях ще поддържат форма и ще има върху какво да се упражняват и изразходват енергия...., май друго спасение няма, "спасението на давещите се - дело на самите давещи!!"/стар лозунг :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil:
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

даите да обявим боикот на билетите и като дойдат на проверка да ги пускаме да плуват
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

edimi написа:ами колеги, то по-добре да си плащаме таксите за билетите на някой от многобройните СОТ-ове, та те за тез` пари вероятно с удоволствие ще се заемат със задачата. Хем и момчетата които работят в тях ще поддържат форма и ще има върху какво да се упражняват и изразходват енергия...., май друго спасение няма, "спасението на давещите се - дело на самите давещи!!"/стар лозунг :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil:
:lol: Мисля, че в тази идея може да се роди истината! Държавата нехае щото държавните чиновници ги боли гъза, нали си вземат заплатата на точната дата :idea: Но часната фирма ........ дали ще си позволи да си изгуби клиентите! от билети се събират стотици хиляди левове ..... :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

въпроса е къде отиват теэи пари эащото никоий не дава отчет.само ни эамаэват очите със някакви наредби който не виждат бял свят.преди няколко месеца имаше списък на яэовири във коите е эабранен стопанският риболов,а същевременно продължават да дерибеистват мрежари
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

:D за парите е ясно къде отиват, пък и нали с нови джипове ги уредиха, за да могат да возят с тях мазни депутатски г...ве, но държавата е абдикирала от народа си, какво остава до мисълта за неговия риболов ня`къв си....а ние събираме доста пари да ви кажа..... ще има сотаджийчетата да ги буат като мачета у дувар, та пушек ще се дига ей...., тогава ще можем спокойно и да се грижим за популацията на рибите във водоемите. Достатъчно сме организирани, еле за маси :D , сега е време и друго да покажем :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
Васкоо
новобранец
новобранец

Мнение от Васкоо »

:twisted: :twisted: :twisted: Годината е 2004 - екоакция на хижа и езеро Грънчар - за три дни 4 тона боклук - дойде джип с горски след като събрахме боклука - евала на Ангел хижаря - спахме безплатно на хижата 8) , та за горските - искаха да направят акт за това че боклукът ще престои до другият ден докато дойде камион, за който ние си събрахме пари (от горското преди това отговориха, че нямат бензин да извозят боклука). Вечерта езерото Грънчар беше взривено като да има атомно убежище отдолу (не питайте кой гърмеше). :evil:
Незнайно как :lol: през нощта 4-те тона боклук се бяха преместили върху джипа на горското. :roll: Акт не последва, а аз оттогава не си плащам за билет :oops:
Не съм горд с този факт, но докато ставам свидетел на такива случки тва нема да се случи. Не е заради парите - даваме много повече са солови зарибителни акции, почистване и т.н
Приятен ден
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

колеги, но ако нищо по-организирано не се направи, просто ще констатираме грозните факти от набезите на ....не искам да ги класифицирам, и нищо няма да се случи до момента в който ще установем, че ако искаме да ловим риба ще трябва да излезем извън пределите на България, да не говорим, че много често ние самите даваме съвсем "добронамерена" информация за тази паплач, къде може да отиде и било денем, било нощем за върши простотии. А по отношение на дисциплината на много колеги и хигиенизирането на терена след излет, трудно се възпитава този усет след определени години и глобите са му майката :evil: :evil: :evil: !!!!!!![/quote]
малиии, кеф, риба

Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Васкоо написа::twisted: :twisted: :twisted: Годината е 2004 - екоакция на хижа и езеро Грънчар - за три дни 4 тона боклук - дойде джип с горски след като събрахме боклука - евала на Ангел хижаря - спахме безплатно на хижата 8) , та за горските - искаха да направят акт за това че боклукът ще престои до другият ден докато дойде камион, за който ние си събрахме пари (от горското преди това отговориха, че нямат бензин да извозят боклука). Вечерта езерото Грънчар беше взривено като да има атомно убежище отдолу (не питайте кой гърмеше). :evil:
Незнайно как :lol: през нощта 4-те тона боклук се бяха преместили върху джипа на горското. :roll: Акт не последва, а аз оттогава не си плащам за билет :oops:
Не съм горд с този факт, но докато ставам свидетел на такива случки тва нема да се случи. Не е заради парите - даваме много повече са солови зарибителни акции, почистване и т.н
Приятен ден

:lol: Васко аз съм я чувал тази история от Ангел хижаря две седмици след случката бяхе на хижата :lol: добре сте направили :lol:
Изображение
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

На такива хора един хубав дармон им трябва! :lol: :axe:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: =

Мнение от butnik »

ceco65 написа:даите да обявим боикот на билетите и като дойдат на проверка да ги пускаме да плуват
напълно те подкрепям.това са за мен напразно дадени пари,не по-точно с тях зарибяваме да има материал за бракониерите.тази година мибеше последното плащане.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Re: =

Мнение от ceco65 »

butnik написа:
ceco65 написа:даите да обявим боикот на билетите и като дойдат на проверка да ги пускаме да плуват
напълно те подкрепям.това са за мен напразно дадени пари,не по-точно с тях зарибяваме да има материал за бракониерите.тази година мибеше последното плащане.
така си говоря не мога да бъда такъв.даже на детето съм иэвадил билет но трябва да се направи нещо
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Мразя БРАКОНИЕРИТЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”