Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Чепинци
Чепинци
Цял ден само 15-20 бабушки на жито и едно зверско късане на тапа на рибе с метален повод . 

=
не се отчайвай.всички имаме такива моменти.важно е да си сред природата пък следващия път повече

- rino712
- ще става разбирач
само 15-20 бабушки
Абе пич това нее КАПО все пак-а ти знаеш ли тогава какво е усещането да станеш в 3,5ч сутринта,да биеш 130км в 1посока половината в мъгла да не ти удари нищо до вечерта и после обратно А?Иде ти да си изядеш.............!
Аиде споко другия път повече!Защото ние ловим а не я купуваме от халите!Хайде НАСЛУКА!
Абе пич това нее КАПО все пак-а ти знаеш ли тогава какво е усещането да станеш в 3,5ч сутринта,да биеш 130км в 1посока половината в мъгла да не ти удари нищо до вечерта и после обратно А?Иде ти да си изядеш.............!
Аиде споко другия път повече!Защото ние ловим а не я купуваме от халите!Хайде НАСЛУКА!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми не знам уреда засича малки средни и големи. Обадих се във фирмата и попитах какви са съответните размери. Отговора беше невероятен зависело от размера на мехура но не могат да ми кажат нищо конкретно. Там имаше и от трите размера. Мога да кажа само че жената ловеше костурчета по 8-10 сантиметра от брега а тях не ги засичаше като риба изобщо. Тъй че малките са над 10 см със сигурностreubinio написа:Колко едра ?