Обединени риболовци в помощ на деца, нуждаещи се от лечение

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Браво Алеко , и на всички който помогнахте за издаването на книжката. :oops:
Корицата е супер .
А като знам и някои от публикуваните истории не се и съмнявам че , книжката е страхотна .

Ето как започна всичко:

Здравейте колеги! Знам, че тази тема не е за тук, но понеже този подфорум е най-посещаван, си позволявам да я пусна тук. Ако модераторите сметнат за нужно, нека я махат, местят или направят "важна".

"Обединени риболовци в помощ на деца, нуждаещи се от лечение"

Колеги, риболовци. Родители.
Наскоро в един друг форум бе пусната тема с банковата сметка на дете което се нуждае от скъпа операция, чиито средства са непосилни за семейството му. Както сте забелязали, много рядко политиците и големите фирми обръщат внимание на такива инициативи. Правим го ние. Всеки колкото може. В същия тази друг форем започна дискусия по повод издаването на забавните истории на Любака, Акулата и други съфорумци в книжка. Производствената цена на книжлето, по първи сметки ще е около 700 лева за 1000 бройки.
Имам идея. Какво ще кажете да съберем парите ние - всеки колкото може, и да призовем собствениците на магазини за риболовни принадлежности, вносителите и риболовната преса да дарят пари за излизането на книжлето дори и в по-голям тираж срещу подобаваща реклама. Да съберем Всички тези пари за издаване, а парите от приходите да отиват директно в сметките на нуждаещи се от лечение деца. Да жертваме по един риболовен излет, в полза на живота. Мисля че тази книжка ще е добър повод да покажете че сте хора. Алеко се зае с редакцията, vikik с предпечата, и съм 100 % сигурен че и авторите ще предоставят произведенията си за каузата и ще напишат нови. Риболовната преса освен с парично дарение, може да помогне като отрази инициативата така, че други колеги риболовци които не посещават форума да откликнат. Какво ще кажете? Нека да сме заедно в името на едно християнско дело, чиято кауза ще обедини всички ни. Аз само предлагам. Вие сте на ход!

Тези редове са написани от колегата Любо. От мое име прибавям банковата сметка, която учредих за събиране на дарения.

Алеко Дянков
SG Експресбанк
Клон София
Сметка №: 1075060812
Банков код: 40084242

Като основание за плащане пишете "Обединени рибари".

Благодаря ви за вниманието. За повече подробности относно развитието на темата - погледнете тук:

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... sc&start=0

Обратно към “Сладководен Риболов”