Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първите ми скобари
Първите ми скобари
Здравейте колеги,
Бях получил инфо , че се ловят риби на р. Вит на моста на плевенското село Гулянци и тъй като имах свободно време реших да отида.6:30 бях на реката.Тя -пълна с риба, ама не кълве...Чак след 10 ч. хванах първия си скобар на бял червей.Риболова беше доста труден.Наблюдавах от моста как стръвта се удря в рибити...Ама те-реакция нулева.Повечето хора се отказаха от скобарите и наблегнаха на уклея.До 15:00 успях да хвана общо 5 скобара с тегло между 300-400 гр.
Бях получил инфо , че се ловят риби на р. Вит на моста на плевенското село Гулянци и тъй като имах свободно време реших да отида.6:30 бях на реката.Тя -пълна с риба, ама не кълве...Чак след 10 ч. хванах първия си скобар на бял червей.Риболова беше доста труден.Наблюдавах от моста как стръвта се удря в рибити...Ама те-реакция нулева.Повечето хора се отказаха от скобарите и наблегнаха на уклея.До 15:00 успях да хвана общо 5 скобара с тегло между 300-400 гр.
- daanndo
- фен клуб-скобар
Re: Първите ми скобари
Добро начало,колега 

Браво за рибите, но гледай сега след това написано тук, какъв панаир ще стане.Троен. 

Гулянци е град колега.
Ето ги и тях:
http://prikachi.com/images/938/7070938s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prikachi.com/images/938/7070938s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
То вече е панаир там колеги 

- antivik
- кандидат преподавател
А-а убави рибета, БРАВОС
! Аз тях само съм ги гледал ка чръва и леба им минават покрай муцуните и НЕ! Кога решат, че неЩат и си неЩат и те така те...
Щом си ги вкарал в кофето значи си им фанал чалъма, другия път повече

Щом си ги вкарал в кофето значи си им фанал чалъма, другия път повече

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- разбира нещата
Супер си колега.Осмелил си се да пуснеш твоя излет ,за разлика от много други които ходят за риба и не споделят излетите си.
.После пишат,ама там сега ще е панаир.Еми за какво е тази тема,само да си мериме пи,,,,,,ките ли.Супер репортаж.

Браво за рибите ама само незнам какво точно му ядете на тоя скобар!Маи по добра идея е да го пускаме та да мойем пак да го хващаме! 

- antivik
- кандидат преподавател
Някои казват, че бил добър за консервиране, костите му били тънки и се стапяли....не знам....ни съм го фащал, ни съм го ял. Ако има някой по-знаещ да каже.vaskom написа:Браво за рибите ама само незнам какво точно му ядете на тоя скобар!Маи по добра идея е да го пускаме та да мойем пак да го хващаме!

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
+1vaskom написа:Браво за рибите ама само незнам какво точно му ядете на тоя скобар!Маи по добра идея е да го пускаме та да мойем пак да го хващаме!

- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Така е. Освен това при направата на рибена кайма за хрупкави, ароматни кюфтенца, машинката допълнително ги смеля.antivik написа:Някои казват, че бил добър за консервиране, костите му били тънки и се стапяли....не знам....ни съм го фащал, ни съм го ял. Ако има някой по-знаещ да каже.vaskom написа:Браво за рибите ама само незнам какво точно му ядете на тоя скобар!Маи по добра идея е да го пускаме та да мойем пак да го хващаме!

За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий