Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Търся съвети! за покупка на ........!
Модератор: sapuna
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Търся съвети! за покупка на ........!
Търся съвети! за покупка на воблери и блесни за бяла риба.
Модели, размери, разцветки и тн. .........
1. Модели за спининговане от брега
2. За употреба от лодка
Моля колегите, които имат опит да разяснят тактиката на атакуване на рибата, като дразнене от шум, часове на активност и др. също кой модел за каква употреба е!
Става въпрос за посещение на Тракиец, което планувам за тази седмица! имал съм слука там но я дължа на късмета а не на опита!
Поздрав
Модели, размери, разцветки и тн. .........
1. Модели за спининговане от брега

2. За употреба от лодка

Моля колегите, които имат опит да разяснят тактиката на атакуване на рибата, като дразнене от шум, часове на активност и др. също кой модел за каква употреба е!

Става въпрос за посещение на Тракиец, което планувам за тази седмица! имал съм слука там но я дължа на късмета а не на опита!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Кхъм , само по точка 1 щот по точка 2 си има корифей ( тука й си е й щот ако бех писал корифеи некой можеше и да се разсърди
) кат Троли и не смея да се умешвам с лаишки мнения ( не че по точка 1 не са са лаишки де
). Тъй не е зле да наблегнеш на силиконите - червей , рибки , гагаляги и пр. в различни размери и разцветки . По принцип основно бих заложил на бели и зелено електрикови разцветки . Клатушки от типа на Тоби , Томи , Циклопс . Блесни Мепс Комет , Моска , Блу фокс , Байрон предпочитани бели . Воблери - предпочитам Йо-Зури Кристал Миноу , някои модели на Салмо , ДУЕЛ и Ружно паче ама съм чул че майсторите основно на Рапала ги ловят та мнението ми да не се смята за резус
Водене максимално в придънният слой през деня а нощем е хубаво да се обловят и плитчините както и всички водни слоеве .
НАСЛУКА!!!

НАСЛУКА!!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Marco Polo написа:Ти акъл имаш ли?
Прегледай темите за тролинг на бяла - като комунисти на разпит са! И най-големите са най-тихи!
С удоволствие бих помогнал, ама аз в момента тръгвам от нулата - с налучкване и опипване...

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

сори Ачка, чак сега влизам, вчера ми беа спрели нета
за воблерите едва ли ще съм ти полезен, както знаеш тея джаджи си ги прая сам, ама.. имал съм успехи повече на такива с издължена форнма. воденето е задължително накъсано (трионообразно)
за блесни.. аз досега риба с клатушка не съм фанал, не че много съм настоявал, де... въртушките... най добрата за мен е "СОМ". ако намериш от старите модели идеално. добре дава и на моски, по заоблените модели, с червени точки по листото. на мепс също. фаворита ми е XD, ама него много го мразят и кефалите , така че е шанс бялата да се дореди до тях.
силикони... откак се е затоплило времето удар на силикон нне сум имал. според мен те са за студените месеци. тук най-доброто (за мен) са виброопашките. колкото по дълги толкова по добре. на подобията на рибка особени успехи не съм имал.
НЕ ЗАБРАВЯИ и за "Драшкович" въпреки че той е повече за лодка. поне мойте успехи са там. стръв уклей.
наслука бате и да им накъсаш джуките!!!!
а и да не забравя: като фанеш една упорствай на същото място още известно време. тея гадове белите си одят на групи и дето има една се намират поне още няколко

за воблерите едва ли ще съм ти полезен, както знаеш тея джаджи си ги прая сам, ама.. имал съм успехи повече на такива с издължена форнма. воденето е задължително накъсано (трионообразно)
за блесни.. аз досега риба с клатушка не съм фанал, не че много съм настоявал, де... въртушките... най добрата за мен е "СОМ". ако намериш от старите модели идеално. добре дава и на моски, по заоблените модели, с червени точки по листото. на мепс също. фаворита ми е XD, ама него много го мразят и кефалите , така че е шанс бялата да се дореди до тях.
силикони... откак се е затоплило времето удар на силикон нне сум имал. според мен те са за студените месеци. тук най-доброто (за мен) са виброопашките. колкото по дълги толкова по добре. на подобията на рибка особени успехи не съм имал.
НЕ ЗАБРАВЯИ и за "Драшкович" въпреки че той е повече за лодка. поне мойте успехи са там. стръв уклей.
наслука бате и да им накъсаш джуките!!!!
а и да не забравя: като фанеш една упорствай на същото място още известно време. тея гадове белите си одят на групи и дето има една се намират поне още няколко
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/