Търся съвети! за покупка на ........!

Модератор: sapuna

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Търся съвети! за покупка на ........!

Мнение от AL KAPONE »

Търся съвети! за покупка на воблери и блесни за бяла риба.
Модели, размери, разцветки и тн. .........
1. Модели за спининговане от брега :?:
2. За употреба от лодка :?:
Моля колегите, които имат опит да разяснят тактиката на атакуване на рибата, като дразнене от шум, часове на активност и др. също кой модел за каква употреба е! :roll:
Става въпрос за посещение на Тракиец, което планувам за тази седмица! имал съм слука там но я дължа на късмета а не на опита! :idea: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Кхъм , само по точка 1 щот по точка 2 си има корифей ( тука й си е й щот ако бех писал корифеи некой можеше и да се разсърди :? ) кат Троли и не смея да се умешвам с лаишки мнения ( не че по точка 1 не са са лаишки де :oops: ). Тъй не е зле да наблегнеш на силиконите - червей , рибки , гагаляги и пр. в различни размери и разцветки . По принцип основно бих заложил на бели и зелено електрикови разцветки . Клатушки от типа на Тоби , Томи , Циклопс . Блесни Мепс Комет , Моска , Блу фокс , Байрон предпочитани бели . Воблери - предпочитам Йо-Зури Кристал Миноу , някои модели на Салмо , ДУЕЛ и Ружно паче ама съм чул че майсторите основно на Рапала ги ловят та мнението ми да не се смята за резус :oops: Водене максимално в придънният слой през деня а нощем е хубаво да се обловят и плитчините както и всички водни слоеве .

НАСЛУКА!!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Marco Polo написа::lol: Ти акъл имаш ли? :lol: Прегледай темите за тролинг на бяла - като комунисти на разпит са! И най-големите са най-тихи! :lol: С удоволствие бих помогнал, ама аз в момента тръгвам от нулата - с налучкване и опипване... :?
:cry: Ако излезеш прав ....... нема да драсна ред повече :shock: а на Павел благодаря, утре ще съм на пазар за блесни и ще пробвам да намеря препоръчаните :roll:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:( :( :( Немога да повярвам, че има такова мълчание! Споко бе хора, риба не ям, освен пастърва от развъдник ........ пишете в темите, тоя воблер ми е оглозган от риби ..... оная блесна ги побърква ...... пък имена и снимки НЪЦ :idea: и накрая някой продавач да ме зариби с некви боклуци .... това ли ви се иска :roll: :cry: :roll:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

сори Ачка, чак сега влизам, вчера ми беа спрели нета :cry: :cry:
за воблерите едва ли ще съм ти полезен, както знаеш тея джаджи си ги прая сам, ама.. имал съм успехи повече на такива с издължена форнма. воденето е задължително накъсано (трионообразно)
за блесни.. аз досега риба с клатушка не съм фанал, не че много съм настоявал, де... въртушките... най добрата за мен е "СОМ". ако намериш от старите модели идеално. добре дава и на моски, по заоблените модели, с червени точки по листото. на мепс също. фаворита ми е XD, ама него много го мразят и кефалите , така че е шанс бялата да се дореди до тях.
силикони... откак се е затоплило времето удар на силикон нне сум имал. според мен те са за студените месеци. тук най-доброто (за мен) са виброопашките. колкото по дълги толкова по добре. на подобията на рибка особени успехи не съм имал.
НЕ ЗАБРАВЯИ и за "Драшкович" въпреки че той е повече за лодка. поне мойте успехи са там. стръв уклей.
наслука бате и да им накъсаш джуките!!!!
а и да не забравя: като фанеш една упорствай на същото място още известно време. тея гадове белите си одят на групи и дето има една се намират поне още няколко
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Като се има напредвид че не ставам за спинигист :oops: да кажа и аз един модел воблер на който имах подгонвания и хванах бяла риба (това за 2 излета)

Голди 6 см плуващо кафяво с напречни ленти отстрани и почти бял корем, ще го снимам че така нищо не се разбира :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”