Първия ми фидер погледнете

Модератор: Paublo_Eskobar

zoo_em
новобранец
новобранец

Първия ми фидер погледнете

Мнение от zoo_em »

Здравейте пълен новобранец съм но съм много запален по фидер риболова изчетох абсолютно всички теми в форума и сега се уча да си правя монтажите.
Моля за мнение за тази пръчка и макара добра комбинация ли избрах, интересуваме също с какъв стой е фидера ми медиум ли е или хеви с кой връх да хващам и според вас с каква максимална тежест мога да замятам
Ето ги и въпросните такъми
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5965" onclick="window.open(this.href);return false; моя е на 3.9
И макарата
http://ribolov1.com/makari/ribolovna-ma ... eeder.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря на всички който биха могли да изкажат мнение :)
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: Първия ми фидер погледнете

Мнение от lif3house »

Хеви фидер, подходящ за реки и достигане на далечни дистанции, с тежести повече от 80-90 грама аз не бих го напъвал, въпреки че има още потенциал. Строя най-вероятно е прогресивен. Не знам с каква цел си го взел, но този фидер няма да носи удоволствие от улова на дребни мирни риби, които се срещат най-често по водоемите (каракуди, перки и т.н) не е направен и за това, а по-скоро да се справя с големите борбени риби като мрени, шарани, и т.н
Наслука !
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Какво точно да му гледаме ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
zoo_em
новобранец
новобранец

Мнение от zoo_em »

Да го погледнете и да си кажете мнението тези който разбират повече това ме интересуваше колегата ми даде доста изчерпателен отговор благодаря
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

След покупката му е редно ТИ да дадеш отзиви.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
zoo_em
новобранец
новобранец

Мнение от zoo_em »

Не съм го пробвал още но нямам търпение другата събота мисля да го пробвам на Марица и ще пиша но не мога да разбера защо като не искате да напишете мнение по темата пишете само глупости и се заяждате с хората нали за това е този форум да се обсажда и да се дават съвети на хората ако не е така ме поправете
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

zoo_em написа:Не съм го пробвал още но нямам търпение другата събота мисля да го пробвам на Марица и ще пиша но не мога да разбера защо като не искате да напишете мнение по темата пишете само глупости и се заяждате с хората нали за това е този форум да се обсажда и да се дават съвети на хората ако не е така ме поправете
Колега,мнение за въдица се дава преди покупката,ако не си разбрал.Който каквото и да ти каже за фидера е след дъжд качулка.След като той е вече на лице остава да ти пожелаем успех с него.С тази акция ще е добре за реката.Никой не спори и не се заяжда, в грешка си.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
jordan_84
новобранец
новобранец

Мнение от jordan_84 »

Колега да ти е честит! и големи риби да вадиш с него!
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Хубави въдица и макара си си взел,ползвай си ги с кеф,и това е.
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Моето мнение е, че като за пълен новобранец(не, че аз съм по-различен в стил фидер :oops: ), какъвто ти се описваш, си хвърлил прекалено голяма сума за такъми :roll: . Ако имаш усет за това къде се държи рибата ще хващаш, ако ли не - знаеш как е - капо след капо :( , ама вината няма да е в такъмите :mrgreen: .
Поздрави и наслука!
Без празен риболов през новия сезон! :wink:
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

За сопата вече са ти писали, няма к`во да набивам, виж тази макара само с 3 лагера.....при начини където има интензивно замятане и презамятане на тежести 20, 30, 40, и на горе грамажи аз лично не бих я взел.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
stisho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stisho »

Много приятни емоции с новия такъм.В този форум всичко различно от Шимано е ерес,така че да не ти пука.Успех през новия сезон.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

stisho написа:Много приятни емоции с новия такъм.В този форум всичко различно от Шимано е ерес,така че да не ти пука.Успех през новия сезон.
Що..... :?: :o Аз си карам на Филстарски, но кат зимам макарета, гледам лагерите да върят от/баре/5 нагоре...
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Те лагерите не са гаранция за качество,аз имам един боклук за 40 лева със 8 лагера,поне толкова пише,ама е боклук на който му изтърва контрата.То е ясно че всичко се прави в Китай,но има и доста добри китайци,всичко опира до контрола на качеството.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

magnetar написа:Те лагерите не са гаранция за качество,аз имам един боклук за 40 лева със 8 лагера,поне толкова пише,ама е боклук на който му изтърва контрата.То е ясно че всичко се прави в Китай,но има и доста добри китайци,всичко опира до контрола на качеството.
Поне не те е яд, че си хвърлил много кинти, отиваш взимаш друга и караш до когат изкара :wink: .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”