Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Град под блокада
Модератор: dantho.mihov
- antivik
- кандидат преподавател
Град под блокада
Онзи ден цял град/Кърджали/ осъмна блокиран от всякъде. Пуснал се слух, че ще пристигат агитки и протестиращи - причина - мюфтийски и н`ам к`ви си имоти и съдбата на музея в града. Та зарад туй човек трябваше да се чуди от къде и как да минава/хеле шофьорите/, да не може таксито да те закара до адреса, щото някой управляващ може да оцапа гащите. Те едно малко клипче, за обща представа к`во бе около съда:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/e3vfjMgkzeM?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/e3vfjMgkzeM?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/e3vfjMgkzeM?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/e3vfjMgkzeM?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- разбира нещата
Re: Град под блокада
да,снощи гледах по бтв ,дучето и ваташка,имало над 100 коли на жандармерията и им правили поне 3 пъте проверки докато престигнат в кърджали,а после по-най безкруполен начин са ги привикали в районното и са ги държали там няколко часа.всичко е за да се "върви по гайдата "на дпс.нали говорим за "свободи",а къде е свободата да отидеш в някой град и да си изкажеш мнението публично???????на какво основание ще те привикват някаде си да те разпитват и да даваш обяснение-ако имат някакви подозрения да ги кажат ,а като нямат, трябва да си понесат отговорноста и финансово(но не от общите пари,а от собствената си сметка).на пълно подкрепям протестите и митингите на агитките,(бих се включили аз ,но ми е твърде далеко),не може в тази държава ,кой от където се завърне ,да предевява претенции за нещо си ,от къде на къде ще имат земи и имоти ,като мюфтииството ,така и църквата.всичко трябва да е на държавата,тя отпуска пари за ремонти,от бюджета се отпускат средства и за семинарията ,те трябва само да стопанисват,а не да си правят далаверите ,кой на кого да продаде няколко хил.дк.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Ако така продължава не Кърджали ,а България ще бъде бита карта!
ДПС СЪБИРА СЕДЕМ ПРОЦЕНТА НА ИЗБОРИТЕ,А УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.
КАК СТАВА ТАКА ?
ЗАЩО ДОГАН ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ?
КОЙ ДОПУСНА ДПС ДА ВЗЕМЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ ?
ЕТО ТИ ОТГОВОРА-СДС с ДПС , НДСВ с ДПС ,БСП,НДСВ с ДПС , и сега пак БСП с ДПС.Най интересното е,че "националистите" (българските)и те се надупиха .
Не този или онзи разрешават на ДПС да си развяват шалварите ,а ние българските гласоподаватели!!!
ДПС СЪБИРА СЕДЕМ ПРОЦЕНТА НА ИЗБОРИТЕ,А УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.
КАК СТАВА ТАКА ?
ЗАЩО ДОГАН ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ?
КОЙ ДОПУСНА ДПС ДА ВЗЕМЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ ?
ЕТО ТИ ОТГОВОРА-СДС с ДПС , НДСВ с ДПС ,БСП,НДСВ с ДПС , и сега пак БСП с ДПС.Най интересното е,че "националистите" (българските)и те се надупиха .
Не този или онзи разрешават на ДПС да си развяват шалварите ,а ние българските гласоподаватели!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- разбира нещата
и аз това се питам???защо се допуска дпс да е в коалиция с някого си???по мое мнение ,нещо от рода на "я не сакам аз да съм добре ,а вуте да е зле".никой не направи компромис като спечели избори ,да се коалират с партия различна от дпс,а напротив.2001 ,ндсв що не се коалира с бсп,а отиде с дпс???били кумунисти и били изгонили семейството му от българия,А ЗАЩО СЕ КОАЛИРА 4 Г ПО-КЪСНО С ТЯХТелескоп написа:КОЙ ДОПУСНА ДПС ДА ВЗЕМЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ ?

За такива предателства ,ако се вгледаме в историята ,изобщо не са малко и явно ни е в манталитета.ще се повторя за не знам си кой път ,ама не случайно сме паднали под робство и сме били в такова 5 века-ЗАРАДИ ЕДНА КЕСИЯ ЖЪЛТИЦИ СМЕ ПРЕДАВАЛИ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ,ЗА ДА НЕ НИ СЕ РАЗВАЛИ РАХЪТЛЪКА ,СМЕ УГАЖДАЛИ НА БЕЙОВЕ И ПАШИ.само за сравнение ,кой е предал ЛЕВСКИ(не говоря за поп кръстьо,там работата се оказва доста спорна),а съдията ХАДЖИ ИВАНЧО ХАДЖИ ПЕНЧОВИЧ.всеки може да си направи извод ,как е стигнал до такава ирархия ,в страна под робство и после с най-голямото си нахалство и наглост става депутат

и сега такива с лопата да ги ринеш под път и над път

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Ние си ги избрахме няма място за хленчене.
Да имаш подирния ум на българина.Ще доидат следващите избори да видим кой ще изберете като пак ще бъдат същите на брошурите.
Да имаш подирния ум на българина.Ще доидат следващите избори да видим кой ще изберете като пак ще бъдат същите на брошурите.
-
- разбира нещата
какво си избираме???където и да бръкнеш ,все си изтеглил късата клечка
гласуваш за някого си ,получаваш "комплект ".95г-болшенство за бсп,зърнени и не знам си какви кризи ,инфлация и т.н.;97 мнозинство-сдс,престъпна преватизация,затваряне на заводи ,безработица;2001-ндсв,хората се довериха ,и получиха .....+дпс;2005-доста гласуваха за бсп и пак получиха дпс;после- герб и там някакви тайни договорки,кой "объркал" и отишъл на гости при б.б.,кой кого "поръчал",някъкъв цирк с доган и т.н.;в днешно време ги виждаме цирковите,хайде дайте акъл -ЗА КОГО?
всичко е помия и задкулисие,онази сутрин м.андреев каза много верни неща-сдс е дете на бкп,бсп отстъпват власта ,за да може сдс да проведе приАВАНТИзацията и да си я поделят.доста секретари на бкп по градове ,са станали в последствие ,ръководни кадри в други партии(визира -цачева).бивши кадри от ДС.управляват задкулисно,и прокарват лобиски закони.на кого не му е ясно това!!!

всичко е помия и задкулисие,онази сутрин м.андреев каза много верни неща-сдс е дете на бкп,бсп отстъпват власта ,за да може сдс да проведе приАВАНТИзацията и да си я поделят.доста секретари на бкп по градове ,са станали в последствие ,ръководни кадри в други партии(визира -цачева).бивши кадри от ДС.управляват задкулисно,и прокарват лобиски закони.на кого не му е ясно това!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Vid
- кандидат преподавател
Няма накъде да кривне, щото ситуацията е ясна- Б-я след 50 г. няма да я има. Затова младите да се ориентират со време, че да не се псуват после..., че кога дойде време циганите да ни плащат пенсиите, ще стане страшно...Красимир Атанасов написа:Аз предлагам темата да се заключи мигар защото е ясно на къде ще кривне.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- разбира нещата
то със това "криване",за това сме на тоя халКрасимир Атанасов написа:Аз предлагам темата да се заключи мигар защото е ясно на къде ще кривне.

(малии,пак задълбах)
- antivik
- кандидат преподавател
Истината е една, всички ние станахме жертва на една голяма машинация наречена уж "ПРЕХОД" където БКП и ДС така си нагласи играта, че все тя да е на власт
. Цялата държавна мешина трябва да се преработи, рестартира и да започне наново. Истината е че, трябва нова конституция в която абсолютно всеки да отговаря пред закона, да няма депутатски имунитети и партийни субсидии от бюджета на държавата.
Трябва да има възможност избирателите да изритат всеки един който не спазва предизборните си обещания, реши да премине в друга партия или реши да подкрепи партия която не е участвала в избори, който вместо да си върши работата като депутат тръгне да си върти далаверите.
Трябва да се промени избирателния закон, кодекс или к`вото е там, да се въведе образователен ценз, имуществен ценз/поне да си е платил данъците(това последното поне лесно се доказва
)/ , па и възрастов ценз/аз де уж съм на границата към одъртяването вече се усещам, че мисленето ми не е като на по-младите/.
И доста други неща като забрана на ДПС, като етническа и БСП, като престъпна срещу народа и човечеството, лустрация, ревизия и конфискация на капитали и имоти.
Но това е утопия, що това може да стане със свикване на велико народно събрание, а това могат да направят само депутатите. На всички е ясно, че няма да го направят, защото веднага ще изтърват келепира и яслата от която зобят и се гоят
.

Трябва да има възможност избирателите да изритат всеки един който не спазва предизборните си обещания, реши да премине в друга партия или реши да подкрепи партия която не е участвала в избори, който вместо да си върши работата като депутат тръгне да си върти далаверите.
Трябва да се промени избирателния закон, кодекс или к`вото е там, да се въведе образователен ценз, имуществен ценз/поне да си е платил данъците(това последното поне лесно се доказва

И доста други неща като забрана на ДПС, като етническа и БСП, като престъпна срещу народа и човечеството, лустрация, ревизия и конфискация на капитали и имоти.
Но това е утопия, що това може да стане със свикване на велико народно събрание, а това могат да направят само депутатите. На всички е ясно, че няма да го направят, защото веднага ще изтърват келепира и яслата от която зобят и се гоят

-
- разбира нещата
това което го казваш е така ,но веднага ти казвам,че е почти невъзможно да стане.и то по една единствена причина:
в парламента влизат депутати зад които седят олигарси,разполагащи вече с милиарди.те няма да допуснат така с лека ръка ,някой си там "цървул",да им определя правилата.преди 98 г можеше и да стане,но тогава много повярваха на СДС,сега вече е късно.
има един единствен начин ,но е много болезнен
в парламента влизат депутати зад които седят олигарси,разполагащи вече с милиарди.те няма да допуснат така с лека ръка ,някой си там "цървул",да им определя правилата.преди 98 г можеше и да стане,но тогава много повярваха на СДС,сега вече е късно.
има един единствен начин ,но е много болезнен

- antivik
- кандидат преподавател
Че аз нали го казвам същото....онези тогава си опекоха работата и набутаха в СДС-то техни си агенти и сега са си същите. 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ха,ха, Вик, как не си ме фанал в кадър.Това дело беше насрочено за 11,00.Нашето беше за 11,30.Влизал съм поне 50-на пъти на дела, но такова тарашене не са ми правили.Чак къде не ме съблякоха, а ни познават дет се вика.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Ее, аз се завъртях маце по-късничко, къде 12,30-13,00