Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
един въпрос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
един въпрос
эдравеите,нов сам в форума имам един въпрос.когато ловя на чепаре трябва ли да се слага някаква стръв.благодаря предварително
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Батьо да отговори какво има сега,щото той го проверява мястото редовно.Инак Поморийските буни са ачик място за рибата и удобни за рибарите. Хубави заргани съм дърпал там есенно време.Приготви си бомбарди за илария или за някой зарган-хаймана.
Пък не подценявай и риболова на дъно .Имам в предвид за илария. Турни в торбата и някоя клатушка "Алба"-втори номер или воблерче за морски риболов,че онези зъбатите талибанци/чернокопите/като дойдат голяма сеч пада. Приятна почивка и успех в риболова!
Пък не подценявай и риболова на дъно .Имам в предвид за илария. Турни в торбата и някоя клатушка "Алба"-втори номер или воблерче за морски риболов,че онези зъбатите талибанци/чернокопите/като дойдат голяма сеч пада. Приятна почивка и успех в риболова!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Пене...и некоя блесна АбуГарсия...20 гр. , белите се за сутрин и вечер,синичките като изгрее слънцето...а сребристите...за целия ден...бе що не бега момъка при Златко в Бургас...да вземе всеуловистите блесни на О Боже Почившия...Бай Филип...лека МУ пръст...та да си лови всичко..Магазина на Златко е до Механо Техникума в Бургас...който търси...ще го намери...чуруликпенчо написа:Батьо да отговори какво има сега,щото той го проверява мястото редовно.Инак Поморийските буни са ачик място за рибата и удобни за рибарите. Хубави заргани съм дърпал там есенно време.Приготви си бомбарди за илария или за някой зарган-хаймана.
Не майсторите ловят...а такъмите...Занаят не се учи...а се краде!
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Е не издребнявай,де.И без това ще ядеш кебапчета и ще сърбаш бира на безумни цени.Дали надценката за блесничките ще е 20-30 стотинки,к'во ще те сбърка?абе кви са цените на блесните при твоя човек
П.П. Батьо щом ти казва,значи няма да те подведе.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Качи се на втория етаж на Краставицата при Mishel,ко не са свършили..fishermen написа:мдаа прав си колега. Най-добре братле да си купиш майки за иларийка че то другото / граца и чернокоп/ изчезна май до есента. Тва поне е почти сигурно че ше хванеш.
А ако някой ми каже къде продават бяло абу ще почерпя щото в целия град а май и извън него е нещо много кът. А моите ги скъсах....