панирана рибка

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 383
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 5:15 pm
Местоположение: несебър-влас и обратно....

панирана рибка

Мнение от spook »

ето ви пичове една стрхотна рецепта за биричка: :lol:
рибно филе без кост се нарязва на малки и тънки пърченца.в по-дълбок съд се чуква едно яйце и се омешва с рибата.слагат се сол,ч.пипер и две лъжици нишесте ванилия. разбърква се и се пържи в силно загрято олио ,като се разделят пърченцата едно от друго.време за пържене 1 мин. сервира се с лимон и много биричка! :lol: :lol: :lol: наздраве и да ви е сладко!!! :wink:
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 383
Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 5:15 pm
Местоположение: несебър-влас и обратно....

Мнение от spook »

и едно уточнение за парченцата риба- на големина и дебелина да са колкото метално левче :roll: :wink:
Аватар
rusenec
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 163
Регистриран на: Нед Авг 06, 2006 9:52 am
Местоположение: Щръклево

Мнение от rusenec »

добра рецепта
най-якото хоби е риболова - ФАКТ
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”