Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Е това е бракониер!!!
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
е т`ва е гадно, много, пълен нещастник, трепането му е малко на тоя
, ама ще е така, всички са се примирили явно....., както е казано "спасението на давещите се - дело на самите давещи"
а на този и други като него, дано топките да им се изпържат дано....

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
5кила написа:това се нарича "електраудъчка" и бая са популярни по русия и украйна
има ги и в българия,а в Русия доколкото знам не са забранени.....
склонен съм да ги призная защото тока който пуска импулс подаван от бутончето на кепа не убива рибата само я зашеметява не е като да пуснеш 220v или два кабела от далекопровод

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето такова изпълнение ако ми се случи да видя наживо, един от нас няма да си тръгне жив и малко вероятно е да съм аз.... Тоз гад би бил идеален за тестване на древните методи на мъчение - един след друг!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
...
Той щото Кроки не го е видял ... Любо като види такива и няма да му е много приятно на тая измет ... най малкото ше му завре тия кабели там където не е огрявало слънце никога ... Видите ли такова нещо в БЪЛГАРИЯ позвънете на ИАРА !!!

SPINING FOREVER 

-
- ще става разбирач
Re: ...
Аз бих казал видите ли такова нещоkocet0 написа: Видите ли такова нещо в БЪЛГАРИЯ позвънете на ИАРА !!!![]()
![]()