Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

мнение за спининг AIKO
Модератори: Павел Иванов, sestrata
мнение за спининг AIKO
Колеги моля за малко инфо за тези пръчки стават или не за цената си защото марката ми е напълно непозната ето и какво съм харесал http://fishingstore.bg/%D1%81%D0%BF%D0% ... 0%BA%D0%B8" onclick="window.open(this.href);return false; точно одговаря и като акция и дългина на това което търся а и на цена 

- radogagov
- ще става разбирач
Re: мнение за спининг AIKO
Колегата bobopeli има такава, но по-малката дължина. Можеш да го питаш за отзиви. Миналата седмица ми я показва. Приятна пръчка, но много "лигава".

мерси ще му пиша
аико DiXi 195UL 1-7gr. е по стегната колега
Ползвам по късия вариант TRO180UL,Използвам я за риболов на кефал с малки воблерчета,
много добър кастинг с примамки около грам до към 3.5 грама с 5 грама нещата не стоят много
добре.Добра чувствителност,въпреки крехкият вид с кефали с тегло около 700 грама се вадят
безпроблемно. Интересно е обявеният тест на влакното в либри 0,5 - 3 което отговаря на моно
с реален диаметър 0.13,според руски корифеи може да се ползват и по дебели влакна.
Поздрави!

много добър кастинг с примамки около грам до към 3.5 грама с 5 грама нещата не стоят много
добре.Добра чувствителност,въпреки крехкият вид с кефали с тегло около 700 грама се вадят
безпроблемно. Интересно е обявеният тест на влакното в либри 0,5 - 3 което отговаря на моно
с реален диаметър 0.13,според руски корифеи може да се ползват и по дебели влакна.
Поздрави!

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
мерси на всички за мненията