Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

na Bistra za poreden pat se obedih 4e nqma riba!
Модератор: sapuna
na Bistra za poreden pat se obedih 4e nqma riba!
3-ti pat hodq i ni6to!samo nqkolko malki kostur4eta!probvah ot vs no riba ne izleze!
-
- сериозен играч
Колега :
1.Пиши на кирилица
2. Много ти благодаря за инфото, мислех да го посетя тази седмица, защото много ми харесва този водоем, след Тича разбирасе
3.Разкажи малко по-подробно на какво лови, и как мина риболова въобще
4..Ходил ли си скоро на Бели лом и знаеш ли как е там в момента?
1.Пиши на кирилица
2. Много ти благодаря за инфото, мислех да го посетя тази седмица, защото много ми харесва този водоем, след Тича разбирасе
3.Разкажи малко по-подробно на какво лови, и как мина риболова въобще
4..Ходил ли си скоро на Бели лом и знаеш ли как е там в момента?

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- dimitar_
- сериозен играч
"Амурските бригади" от яз. Бели лом в началото на седмицата се преместиха на Бистра , но досега няма нещо съществено .
Та за един ден освен да излъжеш някоя друга каракуда и да си изпиеш биричката на теферич , друго не ти остава .
И още нещо , не се заблуждавайте , че местата на Бели лом се освобождават , част от групата си стои там , пази местото и както казват " ако тръгне", веднага свирят сбор ...
Та за един ден освен да излъжеш някоя друга каракуда и да си изпиеш биричката на теферич , друго не ти остава .
И още нещо , не се заблуждавайте , че местата на Бели лом се освобождават , част от групата си стои там , пази местото и както казват " ако тръгне", веднага свирят сбор ...
- borislav58
- сериозен играч
ништо на язовир бистра!
значи пробвах на бял червеи,но резултата беше 2 малки костурчета!на царевица никакав успех,както и на рибка!голямо разочарование!но на бели лом,излизат добри червеноперки на бял червеи!както и сулка на рибка!и аз мисля дайе пак да отида тая седмица!наслука колеги!
- dimitar_
- сериозен играч
На Бистра вече има раздвижване . Излезли са няколко амура като единият е около 12 кг. , а другите са в порядъка между 3 и 5 кг. , разбира се това са "бригадите" от яз. Бели лом .
Между другото днес като се прибирах от яз. Бели лом минах покрай "запазените"им места , бяха оградени с едни въжета и тук там имаше палатки , вероятно на дневалните...
Като съм почнал да ви кажа , че бях почти капо , излезе отвратителен вятър и в един часа следобед си бях заспал в хола , изморен най - вече от снощният "тежък риболов"... !
Между другото днес като се прибирах от яз. Бели лом минах покрай "запазените"им места , бяха оградени с едни въжета и тук там имаше палатки , вероятно на дневалните...
Като съм почнал да ви кажа , че бях почти капо , излезе отвратителен вятър и в един часа следобед си бях заспал в хола , изморен най - вече от снощният "тежък риболов"... !
-
- сериозен играч